Het Engelstalige Audiolab, fabrikant van o.a. luidsprekers, CD-spelers, netwerkspelers, … opent vanaf nu ook een online webshop. De webshop ligt nu in het verlengde van hun reeds bestaande netwerk van dealers.

Ze pakken nu dus uit met een heuse webshop waar u als consument op 1 locatie alles kan vinden op vlak van versterkers, CD-spelers, luidsprekers, … Dit maakt het voor u nog gemakkelijker om verschillende producten met elkaar te vergelijken. En als u volledig overtuigd bent kan u ook meteen bestellen.

Met de komst van nieuwe webshop focust Audiolab zich vooral op de Nederlandse en Belgische markt. Het Engelse bedrijf heeft dit vooral gedaan om de consument, nog voordat hij iets gaat kopen, beter te informeren over de producten die ze mogelijks in huis gaan halen. Wat ook wel begrijpelijk is, want als je een nieuw systeem in huis wilt halen dan ga je ook niet over 1 nacht ijs.

Wil je zelf eens een kijkje nemen in hun uitgebreide assortiment? Dan kan je terecht op de officiële website van Audiolab.

Audiolab

Verkooppunten van het merk audiolab