De meeste muziekliefhebbers zijn ondertussen wel al bekend met het wereldwijd bekende audiobedrijf Klipsch. Ze zijn nu dan ook enorm verheugd omdat ze hun nieuwste actieve luidsprekers mogen lanceren die passen binnen hun bekroonde Heritage Wireless-luidsprekers: The Fives. 

Klipsch The FivesThe Fives zouden naar eigen zeggen een nog kwalitatiever alternatief moeten zijn voor klassieke soundbars, aldus de audiofabrikant. De luidsprekers zijn voorzien van een HDMI-ingang, ideaal dus om je televisie hier op aan te sluiten. Zo kan je dus genieten van een goede geluidsweergave tijdens jouw favoriete film of serie.

“Het resultaat is een groot, gedurfd geluidsbeeld en een betere luisterervaring dan de gewone soundbar. The Fives combineren akoestiek en het klassieke design van Paul W. Klipsch met de nieuwste technologieën die vandaag beschikbaar zijn.

Volgens de ontwerpers van Klipsch moeten The Fives bekend staan om hun kamervullend geluid, veelzijdigheid en eenvoudige installatie. Naast de HDMI-ARC aansluiting zijn er verder nog heel wat mogelijkheden, zowel bedraad als draadloos. Zo beschikt deze luidspreker ook nog over een phono-voorversterker, draadloze Bluetooth®-technologie, een optische aansluiting, twee cinch-ingangen, een USB-ingang en een subwooferuitgang.

The Fives komt nu dus naast kleppers te staan zoals The One, The Three en The Sixes. Vermoedelijk zal hij qua grootte en geluidsweergave gelijkaardig of zelfs beter zijn. Klipsch heeft The Fives vooral ontwikkeld voor mensen die enorm houden van een goed en kwalitatief geluid bij het bekijken van bijvoorbeeld een tv-programma. Tegelijkertijd kunnen deze luidsprekers ook als alternatief dienen voor als je niet helemaal weg bent van het uiterlijk van een soundbar.

The Fives zijn voorzien van Klipsch’ bekroonde akoestische technologie en tuning. Deze zorgt o.a. voor een luide en nauwkeurige geluidservaring met verbeterde bassen en minder vervorming. Met de 192 kHz / 24-bits decodering wordt er een vlekkeloze weergave gegarandeerd bij het afspelen van muziek in een hoge resolutie.

De nieuwe Heritage luidsprekers zijn te verkrijgen in een zwarte of walnoot afwerking. Ze worden aangeboden voor 899 euro. Wil je graag meer weten? Breng dan gerust eens een bezoekje aan de website van Klipsch voor meer informatie.

Verkooppunten van het merk klipsch