Heb jij altijd al willen ervaren hoe de sfeervolle belevingsproducten van HiFi en high-end merken klinken? Dan biedt het team van Audiomix Begijnendijk dé perfecte gelegenheid hiervoor. Op zaterdag 18 maart 2023 organiseren ze namelijk diverse luistersessies. Tijdens deze sessies wordt je in de mogelijkheid gesteld om te ervaren hoe de topmodellen klinken. Muzikaliteit troef!

Wanneer je beslist om een bezoekje te brengen aan de gespecialiseerde AV-winkel in Begijnendijk, wordt je volledig ondergedompeld. Van kop tot teen. Een belangstellende kan terecht in drie professionele auditoria. Wil je het verschil horen? Dan is er slechts één adres: Liersesteenweg 321, 3130 Begijnendijk (op de grens met Aarschot).

Om ook de innerlijke mensen te versterken, worden hapjes en drankjes voorzien. Qua apparatuur wordt er gebruik gemaak gemaakt van de HifiRose RS250A en RS150B als bron. Andere merken die een prominente rol vertolken in de sets: McIntosh, Accuphase, Bowers & Wilkins, Sonus faber en AudioQuest. Als je dit alleen dit al leest, dan weet je dat het een muzikaal schouwspel zal worden om ‘u’ tegen te zeggen. Hieronder een volledig overzicht van het programma.

Afspraak op zaterdag 18 maart bij Audiomix. Ready to add some emotion to your life?

High-end en HiFi is op een zo zuiver en echt mogelijke manier te beleven, alsof de artiest voor jou in de kamer staat. Het is de geluidsweergave, verheven tot in de extreme perfectie.”

Kan je, net zoals ons, niet wachten? Dan loont het de moeite om deze video van Audiomix te bekijken. In het filmpje komen natuurlijk de producten aan bod die zorgen voor een unieke ervaring, maar nog belangrijker is het verhaal erachter. Een productexpert neemt je graag op ‘sleeptouw’ gedurende de 5 minuten en 33 seconden. Klaar om te ‘investeren’ in je emoties?

Verkooppunten van het merk accuphase