Eerder in maart kondigden we al aan dat we, samen met jullie, alvast konden aftellen naar de High End München audioshow van dit jaar. Maar helaas heeft de organisatie besloten om de editie van dit jaar toch uit te stellen naar 2022 vanwege de aanhoudende pandemie die ook wel beter gekend is onder de noemer ‘Covid-19’.

“The world’s leading audio trade show will therefore return to its usual spring timeslot and be held at the MOC Event Center in Munich from May 19 to 22, 2022.”

Uiteraard heel spijtig om te horen want als muziekliefhebbers, audiofielen, enthousiastelingen, … is dit een gerenommeerd evenement dat vaak mét stip staat aangeduid in onze agenda’s. Het IPS evenement (International Parts + Supply) dat ook plaats zou vinden tijdens de High End audioshow is ook uitgesteld tot volgend jaar.

Lees ook


High End Show MünchenAftellen naar de High End München audioshow van dit jaar

 


 

Het MOC was ondertussen al volgeboekt en er werd een gedetailleerd hygiëne- en infectiebeschermingsconcept ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het evenement veilig kon verlopen. We hebben ons uitstekend voorbereid op High End München 2021 en waren ervan overtuigd dat de beurs én de nieuwe IPS dit najaar, ondanks de veranderende omstandigheden, toch kon doorgaan. Zo klinkt het bij Stefan Dreischärf, Managing Director.

Hij betreurt dat alle fans door het uitstel nu nog langer zullen moeten wachten op het jaarlijkse hoogtepunt in deze branche. Maar geen zorgen want gelukkig onthoudt dit ons er niet van om intens te genieten van onze favoriete muziek, films, … en nog veel meer. Veilig vanuit ‘ons kot’.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zoal zijn? Breng dan gerust eens een bezoekje aan een vakhandel bij jou in de buurt en laat je verassen.