De Britse audiofabrikant, iFi Audio, introduceert de GO pod: een set draagbare Bluetooth DAC/hoofdtelefoonversterkers die van elke bedrade in-ear monitor (IEM) een draadloos apparaat maakt. De GO pod maakt gebruik van hoogwaardige circuits en zorgt, in combinatie met een goed gekozen paar high-performance IEM’s, voor een kwalitatief geluid dat volgens het merk ver vooruit loopt op elk ‘echt draadloze’ oordopje of Bluetooth koptelefoon.

We wilden een draadloze oplossing creëren die een superieure geluidskwaliteit biedt ten opzichte van de huidige true wireless earbuds. En met de GO pod hebben we dat gedaan. Aldus Thorsten Loesch, oprichter van iFi. We zijn verheugd om de GO pod aan te bieden aan audiofielen die de vrijheid willen hebben om te luisteren naar hun favoriete muziek. Zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit.

De GO pod maakt gebruik van Qualcomm’s 24-bit aptX HD en aptX Adaptive formaten, die sample rates bieden tot respectievelijk 48 kHz en 96 kHz. Daarnaast biedt de GO pod extra bandbreedte door de Qualcomm High Speed (QHS) technologie waardoor ondersteuning wordt geboden voor verschillende codecs: aptX Low Latency, regular aptX, AAC en SBC.

De GO pod is ontworpen om te passen bij verschillende soorten IEM-connectoren, inclusief MMCX, 2 pin, Pentaconn, T2 en A2DC aansluitingen. De eerste 1000 GO pods worden geleverd met een paar IEM’s naar keuze uit een speciaal samengestelde selectie.

De GO pod wordt geleverd met een slim ontworpen oplaadcase met zachte voering en voldoende ruimte om zowel de GO pods als de IEMs op te laden. De batterij van de case heeft een capaciteit van 1500 mAh, genoeg om een paar tot 35 uur te laten spelen.

iFi Audio werkt samen met diverse gerenommeerde IEM-fabrikanten om speciale GO Pod+ IEM-pakketten te ontwikkelen. De eerste duizend paren GO Pod’s worden verkocht in combinatie met een set van één van de samenwerkende IEM-fabrikanten. Als deze 1.000 paren verkocht zijn, of na een periode van 60 dagen na de eerste levering, wordt de GO Pod ook als standalone product aangeboden. Op die manier kunnen gebruiker hun eigen in-ear oordopjes kiezen. Wil je meer weten over het product? Neem dan een kijkje op de website van de fabrikant via deze link.

Verkooppunten van het merk ifi-audio