Maak kennis met iFi’s nieuwste telg: de Go Blu. Een ultracompacte DA convertor die overigens kan fungeren als hoofdtelefoonversterker. Een twee-in-één ‘toestel’ zou je denken maar het gaat nog veel verder. Want op vlak van connectiviteit stelt de Britse audiofabrikant ons absoluut niet teleur. Je kan jouw favoriete muziek ‘aanleveren’ via bluetooth of via de bijhorende USB-C aansluiting. Zoals je ziet is de Go Blu dus ideaal om te gebruiken voor onderweg. Bovendien past ie ook nog eens eenvoudig in je zak dankzij het kleine ontwerp. Good job iFi!

iFi Go Blu

Of je nu aan het wandelen bent in de natuur, op de trein zit onderweg naar je bestemming, aan het werken bent op de computer, … de GO Blu is je perfecte metgezel. 5,5 x 3,4 x 1,3 cm. Zo ‘groot’ is de Go Blu. Of beter zou zijn: zo ‘klein’ is dit model. Je connecteert eenvoudig via bluetooth met jouw bronapparaat en ‘klaar is kees’. Gewoon koppelen en ‘GO Blu’.

“Super light. Super sound. HD Bluetooth DAC. Apple Music, Spotify, every song on the GO!”

De meeste bluetooth DAC’s of hoofdtelefoonversterkers in zakformaat zijn vaak voorzien van een ‘all-in-one system on a chip’ dat instaat voor de invoerverwerking, DA conversie en versterking. Maar bij de Go Blu ligt dat anders. Dit model maakt volgens iFi Audio geen compromissen op het gebied van geluidskwaliteit. Klinkt veelbelovend.

Uniek, zeker voor dit type apparaat én formaat, is het slimme design van de GO Blu. Voorzien van afzonderlijke bluetooth-, DAC- en versterkertrappen die elk ontworpen zijn als ‘aparte blokken’ om de ideale combinatie van geavanceerde specificaties en fantastisch geluid te leveren. Aldus iFi.

De GO Blu maakt gebruik van Bluetooth 5.1, net zoals in andere recente iFi-producten. Bovendien hebben ze de modules gescheiden van elkaar zodanig dat de audiokwaliteit ongeëvenaard wordt.

AAC aptX aptX HD, aptX Adaptive, aptX Low-Latency of LDAC & HWA/LHDC? De GO Blu weet er wel weg mee. Ben je minder fan van het ‘draadloze muziekgenot’? Dan kan je nog altijd gebruik maken van de USB-C-aansluiting zodat je meteen kan genieten van HighRes USB-audio.

Hierbij hebben we uiteraard nog maar een tipje van de sluier gelicht omtrent iFi GO Blu. Wil je meer te weten komen over deze ultracompacte DA convertor en hoofdtelefoonversterker die slechts een gewicht heeft van 26 gram? Je ontdekt er alles over op de productpagina van de GO Blu.

Verkooppunten van het merk ifi-audio