Devialet, de Frans gevestigde audiofabrikant komt op de proppen met hun recentste Phantom I speakers. Forget what you think you know, klinkt het. In tegenstelling tot andere draadloze luidsprekers komen hierbij de revolutionaire technologieën mooi tot hun recht met als resultaat: een nóg intensere emotionele en tevens muzikale ervaring. Naar eigen zelfs eentje die je voelt over je volledige lichaam.

“Unlike any wireless speakers that have gone before, Phantom I’s revolutionary technologies fuse together to deliver an intense emotional experience. One you can literally feel in your bones.”

Plug, play en ontketen vervolgens de (fysieke) impact van een high-end geluidsweergave met kracht, helderheid en precisie als nooit tevoren. Hi-Fi, docks, speakers, home cinema, wireless of bluetooth? Phantom I obliterates all existing home sound systems. Een heuse belofte dus van Devialet dat alleen maar kan klinken als muziek in de oren!

Het zou garant staan voor een verbeterde versterking, een verbeterde audioverwerking van een nieuwe generatie, nog meer functionaliteiten en een betere thermische dissipatie die uiteindelijk leidt tot een hogere energie-efficiëntie.

12 kilo aan hoogwaardige technologie, 60 kilo aan stuwkracht achter de ‘laterale woofers’ en 174 dB aan interne akoestische druk: impressive! Voor het ontwerp ervan werden er meer dan 80 specialisten bij gehaald op het vlak van aerodynamica, automobiel, akoestiek en mechanica nodig om het ​​systeem zo te perfectioneren dat het bestand is tegen deze extreme fysieke omstandigheden.

Misschien ook leuk om te vermelden is dat er 10 jaar aan onderzoek, 25 jaar aan ontwikkeling en 25 miljoen euro uitging naar deze zoektocht om het beste geluid ter wereld te creëren. Mooi toch?

Ondertussen zijn de 3 verschillende modellen binnen de Phantom I-serie al leverbaar. Benieuwd naar alle verdere details? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van Devialet.

Verkooppunten van het merk devialet