JBL heeft recentelijk zijn allereerste volledig draadloze open-ear oortjes geïntroduceerd. Maak kennis met de JBL Soundgear Sense. Baanbrekende OpenSound-technologie met luchtgeleiding? Dat zeker. De JBL Soundgear Sense vertegenwoordigt een heuse stap voorwaarts in audiotechnologie. Zo kunnen luisteraars nog steeds genieten van de kenmerkende JBL-geluidskwaliteit, zonder de natuurlijke verbinding met hun omgeving te verliezen.

JBL Soundgear SenseMet de uniek ontworpen 16,2 mm drivers en een basversterkend algoritme tilt JBL de open-ear geluidskwaliteit naar een hoger niveau. Hierdoor kan je genieten van je favoriete muziek en tegelijkertijd de wereld om je heen blijven horen. Ervaar krachtige bassen en kristalheldere klanken tijdens het afspelen van je afspeellijsten. Aldus het persbericht van JBL.

Wat deze oordopjes echt uniek maakt? Dat is de ongeëvenaarde flexibiliteit. De haakvormige oordopjes kunnen aangepast worden aan de vorm en grootte van je oren. Een hoog draagcomfort? Dat zeker. Deze in-ears met luchtgeleiding zijn ontworpen om je dagelijkse routine te verbeteren. Ze rusten comfortabel op de rondingen van je oren, zonder je gehoorkanaal te blokkeren. Het unieke ontwerp en de specifieke vorm voorkomen dat geluid ontsnapt. Op die manier blijft je privacy gewaarborgd.

De JBL Soundgear Sense is ontworpen voor een langdurig draagcomfort, inclusief een veilige maar ontspannen pasvorm. Hierdoor zijn ze ideaal voor sportactiviteiten, kantoorgebruik of om nieuwe omgevingen te verkennen.

De JBL Soundgear Sense biedt niet alleen indrukwekkend geluid, maar heeft ook meerpunts connectiviteit. Het ‘gedoe’ van steeds opnieuw verbinden behoort tot het verleden. Met vier geïntegreerde microfoons levert de JBL Soundgear Sense een uitstekende gesprekskwaliteit, ongeacht jouw locatie. Bovendien heeft deze innovatieve oortelefoon een IP54-classificatie. Hierdoor is hij bestand tegen zweet, stof en regen. De afneembare nekband biedt extra comfort tijdens intensieve workouts.

“Functies zoals Ambient Aware zijn zo populair in onze TWS oordopjes dat we dit naar een hoger niveau wilden tillen en een natuurlijk open ontwerp wilden creëren dat een échte verbinding met de buitenwereld biedt.”

Aldus Carsten Olesen, President Consumer Audio bij HARMAN. Dankzij hun ontwikkelde audio-knowhow blijft de uitzonderlijke geluidservaring, waar JBL bekend om staat, gewaarborgd. Zelfs in deze nieuwe vormfactor. Blijf verbonden, blijf op de hoogte en laat je onderdompelen in de legendarische JBL-geluidskwaliteit met de JBL Soundgear Sense.

De JBL Soundgear Sense is ondertussen verkrijgbaar voor een adviesprijs van afgerond 150 euro (€149,99 om precies te zijn). Er is de keuze tussen een zwarte of witte kleurstelling. De verpakking is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en bedrukt met soja-inkt.

Verkooppunten van het merk jbl