Inderdaad, je leest het goed. Jouw hoofdtelefoon veranderen in een ‘mixroom’ van wereldklasse? Het kan dankzij de nieuwste monitoring plug-in dearVR MIX die gelanceerd werd door Dear Reality. Met de komst van dearVR MIX brengt de ‘immersive audio-expert’ hun iconische ruimtevirtualisatie naar de stereowereld. De dearVR MIX AAX/VST3/AU plug-in verandert elke professionele studiohoofdtelefoon in een perfecte ‘stereo-mixomgeving’. Zo wordt jij als eindgebruiker in de ‘sweet spot’ geplaatst van zorgvuldig gekozen mixrooms. Aldus Dear Reality. En dat alles dankzij ruimtelijke audiotechnologie. Impressive!

Dankzij dearVR MIX en de ingebouwde Spatial Headphone Compensation-functie (SHC) kunnen geluidsproducers, artiesten en content creators er zeker van zijn dat hun stereoproducties betrouwbaar worden vertaald naar eender welk geluidssysteem. Ongeacht het type productie of muziekgenre. In de studio of onderweg? Het maakt niet uit. Met deze plug-in creëer je buitengewone geluidservaringen. Op die manier kan je in alle vertrouwen posities, stereobreedte, galm en lage frequenties beoordelen. Altijd en overal.

“Toen we dearVR MIX ontwikkelden, draaide alles om het creëren van ultieme, virtuele akoestische omgevingen voor hoofdtelefoonmixen.”

Dat zegt Christian Sander, CEO van Dear Reality. Alle ervaring die we wonnen op vlak van ruimtelijk geluid komt samen in één stellaire plug-in. Met dearVR MIX krijgt iedereen deze technologie in handen.

Nieuwsgierig naar het filmpje dat gemaakt is waarin dearVR MIX wordt voorgesteld? Je bekijkt het hier.

Deze plug-in biedt drie referentiemixrooms aan met vier selecteerbare mono- en stereo-luidsprekerposities. Elke mixroom kan aangepast worden volgens de smaak van gebruikers. Dit wordt gerealiseerd door de hoeveelheid diffusie te regelen en de perfecte balans in te stellen tussen algemene kleuring en lokalisering op basis van het gepatenteerde Clarity-algoritme van Sennheiser AMBEO.

Lees ook


Sennheiser Ambeo SoundbarSennheiser Ambeo Soundbar: Review

 


 

Benieuwd naar hoe dit alles precies in elkaar? Je ontdekt hier alles over dearVR MIX van Dear Reality.

dearVR MIX is ondertussen exclusief verkrijgbaar op dear-reality.com voor afgerond 100 euro (99 euro om precies te zien). Vind je dat wat prijzig? Dan kan je tot 30 november profiteren van een speciale lanceringsprijs. Daarmee bespaar je al snel zo’n 20 euro. Ook bieden ze een gratis proefperiode aan van 14 dagen aan. Niet te missen!

Verkooppunten van het merk sennheiser