Ken jij de CR-ST700SCD van KENWOOD al? Dit betreft een smart radio Hi-Fi systeem met diverse features en opties op vlak van connectiviteit. Wifi, DAB+, internetradio, CD, …? De keuze is aan jou. Dit exemplaar is voorzien van een 2,8 inch (7,1 cm) kleuren TFT-display.

De ‘highlights’ van de CR-ST700SCD, naast functionaliteiten zoals internetradio, de DAB+/FM-RDS Receiver en CD? Dat is ongetwijfeld bluetooth (A2DP). Heb jij een abonnement op streamingdiensten zoals Spotify Connect, Amazon Music en/of Deezer? Dan zit je gerust want er wordt een compatibiliteit gegarandeerd met deze services. Een USB-aansluiting (USB-A) en auxiliary ingang is aanwezig.

Deze telg beschikt over 2.1 stereoluidsprekers met geïntegreerde downfire-subwoofer. Het uitgangsvermogen is vastgelegd op 43 Watt (RMS). De speakers worden afgedekt met een metalen frontgrill afdekking. Een hoofdtelefoon kan aangesloten worden door middel van de 3,5 mm jack).

Wil je het geluid volledig afstemmen op basis van je eigen (luister)voorkeuren? Dan zal de equalizer je wellicht bevallen. Normaal, Jazz, Rock, Movie, Classic, Pop, News of een gepersonaliseerde preset? Jij beslist. Bij levering ontvangt een belangstellende de IR-afstandsbediening. Daarnaast behoort app-bediening via de UNDOK-app tot de mogelijkheden. Een klok met dubbel alarm is geïntegreerd.

Ben je volledig overtuigd? Dan is het enige wat jij nog moet bepalen: de afwerking. Twee kleurstellingen zijn verkrijgbaar waaronder zwart (KENWOOD CR-ST700SCD-B) en zilver (KENWOOD CR-ST700SCD-S). De adviesprijs bedraagt 399 euro.

Benieuwd naar alle verdere details? Je leest er hier alles over.