Tijdens CES liet Klipsch de nieuwe Heritage hoofdtelefoons zien. Het gaat om drie semi-open over-ears die werd gemaakt uit kwalitatief materiaal.

De Klipsch Heritage hoofdtelefoons moeten ‘opvallen in een zee van plastic hoofdtelefoons’. Ze worden dan ook niet voor niets gemaakt uit luxematerialen als hout, gemachineerd metaal en koeienhuid. De HP-1, HP-2 en HP-3 komen ook in drie verschillende finishes: ebony, oak en walnut. Die eerste is verkrijgbaar als draadloos of bedraad model dat met of zonder noise-cancelling komt. De twee andere modellen zijn enkel verkrijgbaar met kabel. De HP-2 heeft wel 40 mm Free Edge Bio drivers, maar die van de HP-3 zijn groter met hun 52 mm diameter. Volgens Klipsch zelf moeten de over-ears een geluid bieden dat evenredig is aan hun beste speakers.

Aangezien de Heritage reeks pas in het laatste kwartaal van het jaar verschijnt, zal het wel nog even wachten zijn vooraleer we ze kunnen aanschaffen. Er zal echter nog een Heritage versterker verschijnen in het derde kwartaal. Het gaat om een gebalanceerde hoofdtelefoonversterker die perfect past bij de over-ears binnen de reeks. Verder werden enkel de Amerikaanse prijzen bekendgemaakt. De Klipsch Heritage HP-1 kan je voor een prijs van 300-500 dollar in huis halen. De HP-2 gaat de deur uit voor 400 dollar, de HP-3 kost je 1000 dollar. Mocht je de versterker ook in huis willen halen, zal je nog een extra 500 dollar moeten betalen.

Verkooppunten van het merk klipsch