Klipsch stelt hun nieuwste hoofdtelefoon voor, voorzien van active noise cancelling: maak kennis met de HP-1. Daarmee zet de Amerikaanse audiofabrikant een nagelnieuw draadloos over-model in de markt.

Het merk Klipsch zal onder velen van jullie hoogstwaarschijnlijk gekend zijn als het bedrijf van o.a. luidsprekers, maar sinds enkele jaren mochten ze ook al enkele hoofdtelefoons verwelkomen. Denk daarbij maar aan de Klipsch T5 II True Wireless earphonesKlipsch x McLaren T10 True Wireless in-earsKlipsch R5 Wireless, …

Lees ook


Klipsch introduceert drie nieuwe draadloze in-ears geïnspireerd op het het McLaren Formule 1 team

 


 

De HP-1 staat garant voor muziekgenot tot wel 30 uur. Bedraad of draadloos genieten van je favoriete tunes? De keuze is aan jou. Koppel hem eenvoudigweg via bluetooth (met ondersteuning voor SBC, aptX HD, AAC) of plug hem in dankzij de 3,5 mm-jackkabel.

“Legendary, detailed and dynamic Klipsch sound with 40 mm bio dynamic driver. Our ultra-plush memory foam earpads offering all day comfort.”

Als je zou beslissen om zelf een exemplaar in huis te halen, dan ontvang je bij levering een handige ‘flightcase’. Hierin kan je o.a. de hoofdtelefoon zelf kwijt, maar er is ook nog extra plek voorzien voor accessoires in op te bergen. Denk daarbij maar aan kabeltjes, reisdocumenten, …

Het is op dit moment nog niet duidelijk wanneer de HP-1 van Klipsch zijn intrede zal maken in de Benelux. Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Schrijf je dan  in voor onze nieuwsbrief of bekijk zeker eens deze video die Klipsch lanceerde naar aanleiding van CES 2021.

Verkooppunten van het merk klipsch