Vorige week lanceerde JBL de CLUB serie. Een nieuwe hoofdtelefoon-serie geïnspireerd door muzikanten. Deze serie maakt gebruik van JBL Pro Sound, Personi-Fi™, geavanceerde ruisonderdrukking en spraakassistentie.

De CLUB ONE, CLUB 950NC en CLUB 700BT maken allemaal deel uit van deze nieuwe line up aan producten. Volgens de fabrikant zouden ze moeten zorgen voor podiumklare prestaties maar toch met enkele hedendaagse functies. Ze zijn te verkrijgen in een over-ear en een on-ear ontwerp. De nieuwe CLUB serie is vooral bedoeld voor onderweg of voor thuis als je gewoon eens wilt jammen.

JBL CLUB

Het paradepaartje van de serie is de JBL CLUB ONE. De CLUB ONE heeft ANC (True Adaptive Noise Cancellation) aan boord. Om een idee te geven, de ANC technologie analyseert 50.000 keer per seconde de omgeving om te zorgen dat het geluidsniveau van de gebruiker continu wordt bijgeregeld. De True Adaptive Noise Cancellation zorgt er ook voor dat het verlies van geluid wordt gecompenseerd. Dat verlies kan ontstaan door verschillende factoren zoals zoals een bril, haar- of hoofdbeweging.

De drivers zijn van het apparaat zijn gemaakt van een wel heel speciaal materiaal: grafeen. Grafeen is een materiaal wat zeer licht is, sterk geleiden en bovendien ook redelijk stijf. Dit allemaal zorgt voor een nauwkeurige afstemming wat uiteindelijk resulteert in beter geluid.

Wat deze hoofdtelefoon ook kenmerkt is zijn intelligentie voor de Google Assistent, Amazon Alexa spraakassistente en de nieuwe Personi-Fi™-technologie van HARMAN.

JBL CLUB

Op je smartphone kan je ook de “My JBL Headphones” app installeren. Op die manier kan je als muziekliefhebber je luistervoorkeuren aanpassen. Ook zou het mogelijk zijn dat de app de audio kalibreert op basis van de luisteraar. Zo kan er een persoonlijke geluidscurve opgeslagen worden in de hoofdtelefoon

Nog een aantal voordelen zijn de vervangbare oorkussens, een dual-aux audio-ingang, een oplaad-case voor het reizen en een afspeeltijd van 50 uur. Voor meer informatie kan je eens een kijkje nemen op de website van JBL.

Verkooppunten van het merk jbl