Leuk nieuws voor LG want hun gloednieuwe Soundbar line-up van 2021 staat er. Ze bieden een premium geluid en AI-toepassingen in combinatie met een duurzaam design. Dolby Atmos en DTS:X inbegrepen. Bovendien zijn deze recente soundbars allen ontworpen met aandacht voor het milieu. Mooi meegenomen, toch?

LG heeft laten weten dat het start met de wereldwijde introductie van hun 2021 LG Soundbar line-up. De nieuwe modellen staan garant voor een premium luisterervaring, veelzijdigheid en een handige bediening. Aldus LG. Benieuwd naar het mooie en elegante design?

Bovendien biedt deze serie naar eigen zeggen eenvoudige connectiviteit, slimme functionaliteiten en een stijlvol ontwerp mét een moderne look. Daardoor integreren de modellen dus perfect bij LG’s TV’s én elk interieur.

Van de voordelen genieten die de AI Sound Pro-functie je bieden? Geen probleem met deze 2021 Soundbar line-up. Het geluid van de TV wordt afgespeeld via de soundbar dankzij de TV Sound Mode Share.

Daarnaast bieden ze nu dezelfde geluidsmodi als de TV’s uit de 2021 serie zodat jij als eindgebruiker eenvoudig kan schakelen tussen de soundbar en de TV met behulp van de tv-afstandsbediening. Niet onbelangrijk: zonder een verlies van kwaliteit.

Lees ook


LG SIGNATURE OLED RLG rolt ’s werelds eerste en enige oprolbare televisie verder uit

 


 

Je apparaten bedienen of je favoriete muziek afspelen? Het is gemakkelijker dan ooit dankzij de integratie van Google Assistant, Amazon Alexa, Apple AirPlay 2 en Chromecast. Muziek streamen, bedienen of delen vanaf je iPhone, iPad, Mac of Android device? De keuze is aan jou.

De nagelnieuwe LG Soundbar modellen, waaronder de SP11RA, SP9YA, SP8YA en SP7Y, zullen vanaf deze maand op de belangrijkste markten in Europa (waaronder de Benelux en Noord-Amerika) worden geïntroduceerd. Later dit jaar zullen daar nóg meer exemplaren aan worden toegevoegd, allen uitkijken daarnaar!

Verkooppunten van het merk lg