Op IFA 2017 zal LG hun nieuwe projector LG ProBeam bekend maken samen met de draagbare MiniBeam. 

Erg korte projectieafstanden zijn altijd handig voor het weergeven van grote beelden in kleine ruimtes. Het nieuwste model van LG mag zich de (voorlopige) heer en meester noemen van deze kunst. En dat model is dus de LG ProBeam. Deze speelt het klaar om een beeld van 100 inch vanaf maar 12 centimeter te projecteren.

De LG ProBeam Full HD laserprojector heeft zowel horizontale als verticale keystone voor extra hulp bij het vergroten. Met 1500 lumens en een 150 000:1 contrastratio zou dit ook moeten lukken in ruimtes met veel licht. Dankzij LG’s smart webOS platform kan je ook video’s streamen vanaf Netflix of BBC iPlayer.

Maar de ProBeam is niet de enige toevoeging in het gamma van LG. De nieuwe LG MiniBeam HD is een kabelloze projector die dankzij Multi-Angle Projection tot maar liefst 70 graden kan worden gekanteld voor het projecteren op een muur of plafond zonder tripod. Met een batterijduur van vier uur is dat ideaal voor je volgende filmavond. Je laadt hem op via de USB type C-connector, waardoor je trouwens ook laptops en smartphones kan spiegelen. Je kan de MiniBeam ook verbinden via Bluetooth.

Beide projectors zullen op IFA 2017 voor het eerst te zien zijn.

Verkooppunten van het merk lg