De luxe LG W8 SIGNATURE Wallpaper OLED TV is de allerdunste televisie ter wereld; deze televisie van slechts 3 mm dikte vormt dan ook een volledige eenheid met de muur en de ruimte. Onlangs heeft Spectral, producent van high-end en innovatieve TV-meubels, samen met LG de Air Signature ontwikkeld.

Dit elegante wandmeubel is dé oplossing voor de Wallpaper TV die geen afbreuk doet aan het design van de televisie of je interieur, maar dit juist complimenteert. Dit hoogwaardige TV-meubel sluit naadloos aan op het TV-scherm en loopt door in één vloeiend design. Alle kabels verdwijnen onzichtbaar achter het meubel (zonder in de muur te hoeven frezen) voor perfecte integratie met de ruimte.

Zoals je misschien weet is LG al jarenlang pionier op het vlak van de OLED-technologie waarbij meer dan 8 miljoen zelfoplichtende pixels hun eigen helderheid individueel regelen. Dat zorgt voor perfect zwart dat diepte toevoegt aan alle kleuren. De allernieuwste LG OLED-toestellen, de B8, C8, E8 en W8, bevatten daarnaast stuk voor stuk de nieuwste features waaronder 4K-beeldkwaliteit, supersnelle α9-beeldprocessor en Dolby Atmos®-bioscoopgeluid, die ervoor zorgen dat je volledig opgaat in beeld en geluid.

De Air Signature is vanaf midden november verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf €1899.

Air Signature

Verkooppunten van het merk lg