Tijdens CES bleek LG de grote winnaar te zijn. Het bedrijf haalde namelijk meer dan negentig prijzen en awards in de wacht.

De CES conventie in Las Vegas is ondertussen al enkele dagen voorbij. Toch hebben de organisatoren nog enkele awards uit te delen. Dit gebeurt naar jaarlijkse gewoonte, maar dit jaar hebben we een grote winnaar, namelijk LG.Het meest succesvolle bedrijf dit jaar blijkt dan LG te zijn. Het electronica bedrijf sleepte namelijk meer dan negentig awards in de wacht voor zijn producten op de conventie. Het hoogtepunt was echter de CES Best of the Best Award die de W7 ‘Wallpaper TV’ in de wacht sleepte, naast nog enkele andere bekroningen.

Slechts 21 awards die LG kreeg toegewezen waren van de Consumer Electronics Association, de organisatie achter CES. De overige 69 prijzen kwamen van andere organisaties zoals ZDNet, Wired, Engadget, of What-Hifi. De Signature W7 is echter niet het enige product waar het bedrijf mee scoorde. Zo werd de Wallpaper TV kort opgevolgd door de InstaView koelkast, een smart-frigo met een 29 inch lcd touchscreen, Wifi en Alexa voice control. Nog een knaller van LG is de Hub Robot, welke een beetje persoonlijkheid koppelt aan Alexa. De robot kan dansen op muziek en gezichtsuitdrukkingen tonen op een scherm. Bekijk hier de lijst van producten die awards wonnen op CES.

Verkooppunten van het merk lg