Linn, het Schotse audiobedrijf, had hun Selekt DSM portfolio eerder in 2018 gelanceerd met het volgende idee: wij willen dat laten uitgroeien tot een breed ecosysteem van ingenieuze én modulaire componenten. In het verlengde daarvan introduceren ze nu de Selekt DSM Edition Hub. Door de toevoeging hiervan wordt dit portfolio verheven tot een onbetwiste koning als het gaat om configureerbaarheid – in een klasse apart. Aldus de fabrikant. Met veel enthousiasme stellen ze het apparaat aan jullie voor waarbij een superieure kwaliteit wordt gecombineerd met een luxueuze behuizing. De Selekt DSM Edition Hub is alvast een zeer welgekomen toevoeging naast de Organik DAC.

Eén van de dingen waar Linn onmiddellijk mee uitpakt: een behuizing van superieure kwaliteit, voorzien van een verbeterde stijfheid en interieur isolatie.

“Edition Hub is a superior-quality enclosure, featuring an all-machined construction for improved rigidity, interior isolation, and elevated aesthetic appeal – with sleek sight lines, concealed joins and understated luxury at the fore.”

Het Edition Hub chassis bestaat uit vier platen die stevig aan elkaar zijn geschroefd. De zijstukken zijn feilloos uitgelijnd. De primaire ventilatieopening van de Edition Hub is met precisie uitgesneden in het aluminium plaatdeksel. De opening zelf doet denken aan een golf. Wanneer je het apparaat bekijkt vanuit verschillende hoeken ‘vervormt’ en ‘rimpelt’ dit golfmotief. Talloze reflecties worden geprojecteerd op verschillende oppervlakken. Erg fraai!

De gloednieuwe Selekt DSM Edition Hub van Linn heeft een sterk verbeterde, opvallende regelknop. Het roestvrij stalen lager zorgt voor een zijdezachte, ‘tactiele’ rotatie bij het aanpassen van het volume. De zogenaamde ‘photo-etched steel halo’ laat een koel, scherp licht uitstralen ter hoogte van de rand. Honderd individuele LED’s zijn hierin verwerkt.

De behuizing van de Linn’s Selekt DSM Edition Hub is gemaakt van spiegelend spionageglas. Het grootformaat display zit erachter verborgen en geeft scherpe, heldere informatie weer wanneer dat nodig is. Vervolgens dimt het scherm.

Op het achterpaneel zijn heel wat aansluitingen beschikbaar waardoor de Selekt DSM Edition Hub geconnecteerd kan worden met elke denkbare bron. Een high-performance, analoog-naar-digitaal convertor zorgt voor een weergaloze geluidskwaliteit. Van draaitafels tot CD-spelers. Tot zelfs video streaming apparaten, spelconsoles en blu-ray spelers. Op die manier ben je verzekerd van het best mogelijke geluid. Ongeacht het aangesloten apparaat.De Selekt DSM Edition Hub Edition Hub is standaard voorzien van Linn’s nieuwe, efficiënte, zeer responsieve en nauwkeurig geregelde voeding. Onze beste tot nu toe, klinkt het.

Een belangstellende heeft de keuze tussen een zwarte of zilveren uitvoering (geanodiseerd). Op het moment van schrijven is het nog niet duidelijk wat de adviesprijs zou zijn of wanneer de eerste leveringen voor de Benelux gepland staan. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Schrijf je dan zeker in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en mis het niet.

Verkooppunten van het merk linn