Loewe kondigt vol trots een nieuwe variant aan binnen hun meermaals bekroonde bild v line-up: ontdek de bild v.55. Met de komst van deze televisie brengt de gevestigde waarde binnen het tv- en audio-landschap een televisie op de markt die zich concentreert op tv-features en desgewenst volledig afziet van netwerkaansluitingen. Niet alleen het design maar ook de techniek is gebaseerd op hun welbekende Loewe bild v-serie. Net zoals we dat gewoon zijn van Loewe staat dit, hoe dan ook, garant voor een visueel genot van topklasse gecombineerd met de modernste OLED-schermen en een ‘resem’ aan handige functies.

Loewe bild v.55Het nieuwe model is een aanvulling op de bestaande bild v.65 dr+ en bild v.55 dr+ van Loewe die eerder op de markt zijn verschenen. Het succesvolle bild v portfolio combineert eersteklas technologie met het minimalistische ‘signature design’. De Loewe bild v.55 brengt een symbiose tussen de nieuwste generatie OLED-panelen in combinatie met een individueel kalibratieproces dat zorgt voor een perfect beeld.

De nieuwste technologie en een 4K OLED-paneel zorgen voor een maximaal gemak. Er wordt ondersteuning geboden voor HDR10, HLG en Dolby Vision. Zoals gebruikelijk bij Loewe, wordt elk apparaat voor levering individueel gemeten en geoptimaliseerd voor een perfect kijkplezier.

“Op basis van decennialang geoptimaliseerde algoritmen zorgt elke Loewe bild v voor een natuurlijk, harmonisch beeld en geniet hij van Home Cinema op het hoogste niveau.”

Maar ook het geluid moet niet onderdoen, integendeel. Het krachtige stereogeluidssysteem, met gesloten basreflex, is voorzien van zes geïntegreerde drivers. In zijn totaliteit wordt het mogelijk gemaakt om een volumineus muziekvermogen van maar liefst 80 Watt neer te zetten. De intelligente Mimi Defined technologie herkent automatisch het beste geluid voor de oren. Geluid en toon worden in realtime geanalyseerd en het geluid van de televisie wordt afgestemd op jouw persoonlijke luisterprofiel. Duitse techniek met veel aandacht voor detail? Perfect voor fascinerende tv-momenten.

Loewe bild v.55

De bild v.55 van de Loewe-serie is compatibel met het nieuwe Loewe os6.6. Het bevat, voor het eerst, de Easy TV-modus. Hiermee kunnen alle verbindingen of uitzendfuncties via internet (denk aan LAN en WLAN) uitgeschakeld worden. Met inbegrip van bluetooth. Tevens zorgt de Easy TV-modus voor maximale privacy en gegevensbeveiliging.

Loewe’s bild v.55 wordt gepresenteerd als een tijdloze klassieker die afziet van een geïntegreerde harde schijf. De televisie biedt het bekende maximale comfort van de bild v-serie. Denk maar aan een snelle kanaalschakeling, beeld-in-beeld-functie of parallelopname en time-shift-televisie middels USB-opnames. Net als voorheen sluit Loewe bij de bild v.55 de Amazon Fire TV Stick 4K Max aan, die direct met de Loewe assist-afstandsbediening kan worden bediend.

De Loewe bild v.55 is ondertussen verkrijgbaar bij geautoriseerde dealers. Een dergelijk exemplaar wisselt van eigenaar voor een aanbevolen verkoopprijs van 2.899 euro. De nieuwe ‘Loewe floor stand motor v’ is optioneel beschikbaar voor een adviesprijs van 1.199 euro.

Ook leuk om te vermelden: de Loewe bild v dr+ modellen met geïntegreerde harde schijf (1 TB) worden sinds maart aangeboden tegen nieuwe aantrekkelijke voorwaarden: de adviesprijs van de Loewe bild v.65 dr+ bedraagt nu 4.999 euro en 3.499 euro voor de bild v.55 dr+.

De nieuwe software Loewe os6.6 met de bedieningsmodus Easy TV zal voor alle Loewe televisies op basis van het SL5-chassisplatform als internet-update voorhanden zijn.

Verkooppunten van het merk loewe