Vorig jaar kondigde Loewe al heel wat leuke belevingsproducten aan zoals de klang mr. multiroom-luidsprekers, klang bar5 mr en Loewe klang sub5. Maar wat natuurlijk niet mocht ontbreken was de klang s-serie van slimme radio’s. Nu laat Loewe weten dat zowel de klang s3 als klang s1 streaming-systemen beschikbaar worden gesteld voor het grote publiek.

De klang s-serie van Loewe staat voor puur muzikaal genot op het hoogste niveau in combinatie met de nodige portie flexibiliteit. Net zoals we het gewoon zijn van deze gerenommeerde audiofabrikant, worden ook hier weer de typische kenmerken van Loewe alle eer aangedaan: eersteklas geluid en dat verpakt in een uniek, onderscheidend design
met hoogwaardige materialen.

Wat de klang s1 en klang s3 zoal ‘aan boord’ hebben? Deze modellen bieden internetradio, podcast, FM tuner en DAB/DAB+ tuners voor veelzijdig luisterplezier. Daarnaast inspireren ze met een kristalhelder geluid en een degelijk muziekvermogen. Waar jij alvast op mag rekenen? Tot wel 25.000 stations plus ongeveer 10.000 podcasts.

Lees ook


Loewe klangNieuw audioportfolio van Loewe voor veeleisende muziek- en thuisbioscoopfans

 


 

Verder is er een onuitputtelijke selectie beschikbaar van de meest uiteenlopende radioprogramma’s. Ook diensten als Spotify Connect, Deezer of Amazon Music zijn geïntegreerd en tenslotte zit streaming in het DNA van de Loewe klang-familie.

De behuizing, van geborsteld aluminium, is voorzien van geprofileerde knoppen en een verlichte draaiknop. De klang s1 omvat een naar eigen zeggen briljant display en heeft een 40 Watt versterker ingebouwd. Kortom: een perfecte symbiose van aantrekkelijke optiek en gebruikscomfort. Klaar voor muziekgenot op het hoogste niveau?

Verkooppunten van het merk loewe