We kunnen er niet omheen: regelmatig valt Loewe, de gerenommeerde fabrikant die sfeervolle belevingsproducten op de markt brengt, in de ‘prijzen’. Ook dit jaar was geen uitzondering. Recent mochten ze dan ook een felbegeerde EISA Award in ontvangst nemen. Het volgende ‘trio’ werd bekroond met een EISA Award in de categorie ‘Best Product 2022-2023 Home Theatre Solution’: Loewe’s klang bar5 mr in combinatie met klang mr luidsprekers én de klang sub5 subwoofer.

Wederom een bewijs dat Loewe zich van hun beste kant laat zien op vlak van apparaten die jij in huis kan halen. Niet alleen wat betreft televisies maar ook in het audio-segment laat de Duitse fabrikant (letterlijk) van zich horen. In de positieve zin van het woord uiteraard. Tot grote vreugde van vele film- en muziekliefhebbers.

Loewe EISA 2022

Mocht je minder bekend zijn met deze ‘toestellen’: de klang bar5 mr en sub5 zorgen in totaliteit voor een hoogwaardig Dolby Atmos en DTS:X-enabled soundbar systeem dat geschikt is voor TV’s met een schermformaat van minstens 55 inch. Ze vertegenwoordigen het ‘summum’ van Loewe’s assortiment als het gaat om audio hardware. Mocht dat niet genoeg zijn dan kan je de soundbar en subwoofer verder uitbreiden met elke klang mr multiroom/streaming luidspreker uit het portfolio van Loewe. Perfect als je wil gaan voor een meeslepende 7.1.2 ervaring. Iets wat de EISA jury kon bekoren.

Lees ook


Loewe bild i.48 Review 4K televisieLoewe bild i.48: Review 4K televisie

 


 

Net zoals de bouwkwaliteit en het design van de hele serie werden benoemd met een term als eersteklas. Good job Loewe! De klank werd door de jury omschreven als: rijk, expressief en buitengewoon gedetailleerd. Als je weet dat dit verder wordt gecombineerd met een hele reeks aan features en opties qua connectiviteit, dan weet je dat het goed zit. Denk maar aan DTS Play-Fi, Apple AirPlay, wifi en Google Home.

Niet alleen de jury bevestigd het bovengenoemde maar ook de vakpers heeft lovende kritieken over de sfeervolle belevingsproducten die Loewe ontwerpt en produceert. Het feit dat Loewe een onderscheiding ontvangt voor al hun excellente werk, mag zeker gezien én gehoord worden.

“The journalists affiliated with EISA have been an institution with the highest level of expertise for decades. Accordingly, we are exceptionally pleased that products from our still relatively young audio division have already been able to convince the EISA jury.”

Aldus Thomas Putz, Chief Technology Officer bij Loewe. Enerzijds weerspiegelt de onderscheiding onze uitmuntendheid en exclusief design, anderzijds is het ook de ‘kers op de taart’ voor het team dat uitstekende prestaties heeft geleverd.

Lees ook


Loewe klang s3-2Loewe klang s1: Review smart radio

 


 

De Expert Imaging and Sound Association (EISA) vertegenwoordigt al bijna 40 jaar het grootste onafhankelijke wereldwijde panel van specialisten op het gebied van consumentenelektronica. Het bestaat uit een groep van 60 toonaangevende tech-media uit 29 landen. Elk jaar bekroont de EISA jury de beste producten in hun klasse op het gebied van prestaties, innovatie en design.

Verkooppunten van het merk loewe