AudioPerfect organiseert in het najaar 3 diverse audioshows. Op zondag 8 oktober is de eerste luisternamiddag van dit drieluik aan de beurt. Je kan van 14u tot 17u in Oostkamp (Dom Van Asschestraat 2) luisteren naar een unieke Focal – Luxman – 432EVO set. Interlinks en kabels worden voorzien door Furutech en Supra.

 

De Focal Electra 1028 Be Versie 2 is een luidspreker (€6600 per paar) die perfect matcht met de Luxman L550AX versterker. De basis van deze versterker is een klasse A die 2x 20 Watt levert bij 8 Ohm. Wordt hij op een 4 Ohm luidspreker aangesloten verdubbelt hij mooi tot 2x 40 Watt. Gaat het vermogen boven de 20 Watt (bij 8 Ohm) of 40 Watt (bij 4 Ohm) dan schakelt hij over naar een klasse AB versterking. Verder gebruikt AudioPerfect 2 bronnen om dit geheel aan te sturen. Enerzijds een Luxman D-05U SACD-speler die sowieso een mooi geheel vormt met de rest van de set. En als streamingsbron wordt de 432EVO Aeon gebruikt. De luidsprekerkabel van Furutech Audio Reference 3 werkt het geheel stijlvol af.

De rest van de bekabeling is een mix van Furutech en Supra waarbij de stroombehandeling ook door Furutech filters wordt uitgevoerd. Deze filters gaan ‘digitale rommel’ op kabels absorberen en wegvoeren via de aarding voordat dit negatieve gevolgen geeft voor de geluidsweergave.

audioshow audioperfect

AudioPerfect nodig jullie van harte uit voor een aangename luistersessie. Je kan zonder problemen je eigen muziek meebrengen en via de 432EVO streamers heeft men toegang tot heel wat kwalitatieve muziek. Peter laat jullie hierbij graag de verschillende horen tussen streaming en cd.

Beluister je muziek graag via een set die een licht warme kleur aan je muziekweergave geeft? De Focal Electra 1028 Be 2 speelt in combinatie met de Luxman L550AX op een bereikbaar High-End niveau waarbij muziek luisteren op een zeer rustige en aangename wijze gedurende uren kan beleefd worden. Wel graag een seintje geven op voorhand als je aanwezig wenst te zijn : peter@audioperfect.be of +32 471 885 276

 

Place-to-be

AudioPerfect – Dom Van Asschestraat 2 – Oostkamp