Magnetar kondigt, vol trots, een nieuwe UHD blu-ray speler speler aan. De UDP900 is het nieuwste topmodel van het bedrijf, ontworpen voor consumenten die het uiterste uit hun media-apparatuur willen halen. Deze mediaspeler ondersteunt vrijwel alle video- en audioschijfjes. Dit model is voorzien van RCA ingangen naast HDMI, optische en coaxiale aansluitingen.

Magnetar UDP900

De UDP900 bevat een DAC (digitaal naar analoog convertor) voor muziek en beschikt over een verbeterde dubbele voeding. Inclusief een nieuw zeslaags moederbord voor betere prestaties. Het apparaat ondersteunt Dolby Vision en HDR10+ voor een optimale beeldervaring. De verstevigde aluminium behuizing, in combinatie met de MediaTek MT8581 chip, zorgen ervoor dat duurzaamheid en snelheid de ‘middle name’ is van Magnetar’s UDP900. USB-harddisks tot 16 TB kunnen aangesloten worden. Perfect om lokale media af te spelen.

 

Het prijskaartje van de Magnetar UDP900 bedraagt 2.500 euro. Deze UHD blu-ray speler wordt binnenkort beschikbaar bij geselecteerde retailers. De UDP900 biedt, in vergelijking met zijn kleinere broer – a.k.a. de UDP800, nog meer geavanceerde functies voor de meest veeleisende kijkers en luisteraars.