Marantz heeft de nieuwe Melody M-CR412 gelanceerd, een klassiek hifi-systeem in een modern jasje met cd-speler, FM/DAB+ radio, ingebouwde Bluetooth, en de befaamde Marantz-audiokwaliteit.

De Melody van Marantz is ontworpen en zorgvuldig afgesteld door een team met ruim 65 jaar ervaring op het gebied van hifi en laat u op een bijzondere manier genieten van uw favoriete cd’s en radiostations. De nieuwe Melody is gebaseerd op de Melody X netwerkmuzieksysteem (M-CR612), die wij trouwens vorige maand nog getest hadden. Hij is vervaardigd met dezelfde hoogwaardige materialen die zorgen voor een nog betere audiokwaliteit. Bovendien heeft dit muzieksysteem een kleine voetafdruk.

Marantz Melody M-CR412

Muziekliefhebbers zouden zich niet moeten laten misleiden door zijn bescheiden hoogte van 11 cm. Het maximale uitgangsvermogen bedraagt 2 x 60 watt: genoeg om zelfs grote woonkamers te vullen met het geliefde Marantz-geluid. De Melody is volledig geoptimaliseerd om alleen de allerbeste audioprestaties te leveren. Hij bestaat uit hoogwaardige onderdelen en er zijn verbeteringen aangebracht aan de hifi-componenten waar het bedrijf om bekend staat. Hij is voorzien van vier digitale versterkerkanalen met hoge efficiëntie en lage vervorming. U kunt twee paar luidsprekers aansluiten met afzonderlijke volumeregeling per paar. Hij biedt zelfs een bi-amp-modus die voor een nog betere geluidskwaliteit met slechts één paar luidsprekers. De Melody is bovendien volledig compatibel met vrijwel alle veeleisende luidsprekers, inclusief 4-ohm-modellen. De hoogwaardige audiobenadering wordt onderstreept door een USB-A-ingang die zelfs muziek in hoge resolutie kan afspelen, zoals FLAC-, ALAC en DSD-bestanden.

Sluit uw digitale tv of kabel/satelliet-settopbox en een Blu-Ray- of DVD-speler aan op een van de twee digitale audio-ingangen en geniet van een digitale audioweergave met volwaardig dynamisch bereik tijdens het kijken van uw favoriete films en tv-programma’s. De Melody ontwaakt automatisch bij het waarnemen van een audiosignaal van de tv en kan worden gekoppeld aan de afstandsbediening van de tv. Zo kunt u het volume aanpassen, het geluid dempen en verschillende bronnen selecteren waardoor u maar één afstandsbediening nodig hebt. Als kers op de taart kunnen smartphonegebruikers hun muziek eenvoudig streamen naar de Melody via Bluetooth.

Marantz Melody M-CR412

De Melody is de perfecte aanvulling op ieder interieur dankzij zijn compacte behuizing en verfijnde, tijdloze uitstraling. De luxe verticale verlichtingsaccenten op het voorpaneel zijn het hedendaagse handelsmerk van Marantz en geven de Melody een stijlvolle uitstraling. Hij is vanaf 15 juni verkrijgbaar in elegant zwart of klassiek zilvergoud en heeft een adviesverkoopprijs van €499.

Melody (M-CR412) – Belangrijkste eigenschappen

  • Voldoende vermogen om iedere willekeurige kamer te vullen met het beroemde Marantz-geluid. 60W x 2 kanalen (6 ohm), of 4x 30W voor speaker A/B met afzonderlijke volumeregeling
  • Geschikt om CD’s en WMA/MP3 (CD-R/RW) mee af te spelen en voorzien van een FM- en DAB+ tuner
  • U kunt muziek streamen via Bluetooth op uw smartphone
  • Hoogwaardige audioweergave in hoge resolutie voor USB: Ondersteunt WAV/ FLAC / AIFF / ALAC 192kHz/24bit / DSD 2.8/5.6 MHz en naadloze weergave (WAV/ FLAC /AIFF / ALAC / DSD)
  • Inclusief twee optische digitale ingangen voor uw tv of digitale apparaat: De Melody detecteert automatisch de signaalinput van uw tv en levert een nog betere geluidservaring
  • Werkt met de afstandsbediening van de tv: Koppel de Melody aan de afstandsbediening van uw tv zodat u het volume eenvoudig kunt aanpassen, het geluid kunt dempen en bronnen kunt selecteren

 

Verkooppunten van het merk marantz