Melco heeft Melco Music HD gelanceerd, een gratis app voor het beheer van iOS-apps voor haar digitale muziekbibliotheken. De nieuwe app, die nu beschikbaar is in de Apple App Store, is ontworpen om intuïtieve bediening en eenvoudige navigatie te bieden wanneer een Melco digitale muziekbibliotheek is aangesloten op een USB DAC.

Vrijgegeven als een iPad-specifieke app, stroomt Melco Music HD de toegankelijkheid en het afspelen van opgeslagen, gestreamde en gedownloade muziek van de digitale muziekbibliotheken van de Japanse specialist, waarbij content en services worden geconsolideerd in één gebruiksvriendelijke app met controlepunten.

Melco Music HD biedt volledige TIDAL- en Qobuz streaming-integratie. Muziek is ook toegankelijk vanaf UPnP-servers op het netwerk voor streaming naar Melco-apparaten die als een renderer fungeren.

Het startscherm van de Melco Music HD geeft een overzicht van beschikbare muziekbronnen voor snelle en eenvoudige toegang tot een breed scala aan muziek, klaar om direct af te spelen.

Albumillustraties, plus album, artiest en tracknaam, samen met bestandstype, samplefrequentie, bitdiepte en bandbreedtegegevens worden weergegeven op het afspeelscherm voor muziek, met de albumillustratiemodus op volledig scherm ook beschikbaar. De app ondersteunt ook gapless PCM-weergave en gapless DSD met een geschikte DAC.

De app maakt ook controle van meerdere kamers mogelijk voor huizen en omgevingen met meer dan één netwerkmuziekbron, plus de mogelijkheid om afspeellijsten te maken, af te spelen en te beheren, afspeellijsten te spelen en te beheren die op de iPad zijn opgeslagen.

Melco-muziek HD is compatibel met de Melco N1, N10 en N100 digitale muziekbibliotheken en vereist iOS-versie 9.1 en hoger.

Verkooppunten van het merk melco