Very Fine Solutions houdt op zaterdag 24 en zondag 25 november een nieuwe editie van het Music Unites event. Dit initiatief werd opgestart om mensen samen te brengen met een interesse voor zowel muziek als kunst.

Music unites is een plaats waar mensen met diverse interesses elkaar ontmoeten en hun passie voor kunst met elkaar kunnen delen. Binnen het sfeervolle kader van hun burgerwoning uit 1937 laten Frank en Martine jullie op een bijzondere wijze genieten van muziek en kunst.

Kunstenaar én muziekliefhebber Jean-Jacques Lacroix zal ook aanwezig zijn en enkele van zijn foto’s tentoonstellen. Dankzij zijn liefde voor muziek is hij in contact gekomen met Frank van Very Fine Solutions. Dankzij Music Unites biedt Frank een platform aan een kunstenaar én aan mensen met interesse voor kunst om deze twee samen te brengen.

Jean Jacques Lacroix is een autodidactisch kunstenaar die in het verleden voor gerenommeerde Parijse antiquairs kunstobjecten restaureerde.
Na zijn professionele carrière is hij zich volledig gaan toeleggen op zijn passie voor vrije kunsten. Tijdens zijn omzwervingen doorheen Frankrijk vervolmaakte hij zich in diverse disciplines. Zijn ervaringen in beeldhouwkunst, keramiek en schilderkunst ging hij uiteindelijk toepassen in de fotografie. Het combineren van zijn eigen creaties met de steeds groter wordende rekenkracht van computers bracht hem tot zijn huidige oeuvre.

Jean-Jacques is een groot muziekliefhebber met een uitgebreide collectie CD’s van oude klassieke muziek tot stevige rock. Deze vormen een inspiratiebron tijdens zijn artistieke bezigheden.

Zelf geïnteresseerd in een dag vol muziek en kunst samen met anderen met dezelfde interesses? Iedereen is welkom op zaterdag 24 en zondag 25 november van 11:00 tot 18:00 uur. Om organisatorische redenen wordt er wel gevraagd op voorhand een mailtje met het aantal deelnemers naar frank@veryfinesolutions.eu.

Wanneer?
Zaterdag 24 en zondag 25 november van 11:00 tot 18:00 uur.

Waar?
Very Fine Solutions
Camille Huysmanslaan 45
2020 Antwerpen
België