De geïntegreerde versterker C 316 BEE was zeer succesvol. Nu kondigt het audiobedrijf NAD een opvolgend model aan: namelijk de C 316 V2. Deze lijkt heel hard op de C316 BEE, maar heeft een nuttig extraatje gekregen: namelijk een MM-draaitafelingang.
Steeds meer fabrikanten zorgen er de laatste tijd voor dat hun geïntegreerde versterkers een draaitafelingang bevatten. Dat is hetgeen wat NAD ook gedaan heeft: hun budget-versterker, de C 316 V2 werd geüpdatet met een draaitafelingang. Deze schakeling bevat een subsonic filter en een lage ruis.
 
Het vermogen? 2 keer 40 Watt aan 8 Ohm. En door de PowerDrive-technologie van NAD zal de versterker kunnen pieken tot wel 90 Watt. Dit soort technologie heeft niet zo veel onderdelen, waardoor het klankmatig alleen maar voordeliger wordt. Vernielende blokgolven worden tegengegaan dankzij de Soft Clipping-techniek die de luidsprekers beschermt.
Natuurlijk zijn er meer ingangen voorzien dan enkel de draaitafelingang: er zijn 4 gewone lijningangen en een hoofdtelefooningang terug te vinden op de versterker en op de voorkant bevindt zich ook een jackplug-ingang. En natuurlijk dan ook nog de MM-ingang, deze mogen we zeker niet vergeten. De C 316 V2 is zeker en vast geen niet kleiner dan de C 136 BEE met al deze functies, maar wel zeer goed en zeer betaalbaar.
Verkooppunten van het merk nad