Audio TV Centrum in Eindhoven kondigt aan dat ze hun assortiment verder uitbreiden met een nieuw merk namelijk LUMIN. Als dat geen leuk nieuws is? Ze  geloven heilig in het gebruik van de best mogelijke bronnen. Audiofiele muziekstreamers zijn niet alleen de start maar ook het ‘hart’ van een écht goed klinkend audiosysteem. Het merk LUMIN past alvast keurig in het rijtje van hoogwaardige én dedicated muziekstreamers die de gespecialiseerde winkel al in het ‘merkenpakket’ had. Denk maar aan AURALiC, HiFi ROSE en T+A. Het team laat weten dat ze proberen om zich in te houden, maar het enthousiasme overheerst. Iets wat overduidelijk hun passie voor muziek laat zien. Jij bent alvast van harte welkom om te gaan luisteren in Eindhoven. Klaar om verwonderd te worden?

LUMIN Audiophile Network Music Players, zo noemt Pixel Magic Systems Ltd hun lijn waarbij muziekstreamers van absolute topkwaliteit centraal staan. Het bedrijf, opgericht in 2003, is een particuliere producent van elektronica-apparatuur voor zowel home cinema als home audio. De firma beschikt over een een dealernetwerk voor haar eigen merkproducten in meer dan 25 landen.

“Kom gerust eens naar de winkel om ze te beluisteren en verwonder je over het gemak waarbij LUMIN je laat vergeten dat je naar een audioset aan het luisteren bent!”

Hun core business? Dat is ongetwijfeld het ontwikkelen van de ‘best-in-class’ en innovatieve ‘high definition’ home theater apparaten met geavanceerde software én een kwalitatief ontwerp. Pixel Magic creëerde eerder al een wereldprimeur door een videoprocessor te ontwikkelen, gebaseerd op Linux, onder de ‘noemer’ van het succesvolle merk Crystalio.

Audio TV Centrum Eindhoven LUMIN

Ondertussen heeft Pixel Magic verschillende prijzen in de wacht mogen slepen. Denk maar aan de ‘Product Design Award’ en ‘Technological Achievement Award’ op de Hong Kong Awards for Industry (2005). Ook werden ze bekroond met een ‘Innovative Design and Engineering Award’ tijdens CES in 2005.

Later in 2012 zette Pixel Magic een andere wereldprimeur in de ‘spotlight’: een audiostreamer die compatibel is met DSD. Ook wel beter gekend als LUMIN’s Audiophile Network Music Player. Voortbouwend op het succes na dit eerste paar jaar, werd in 2020 het LUMIN portfolio verder uitgebreid om een breder publiek aan te spreken. Tot op de dag van vandaag waarop het audiomerk een fraaie line-up heeft uitgebouwd van sfeervolle belevingsproducten waarbij streaming de ‘hoofdrol’ vertolkt.

Wil je dit alles met jouw eigen ogen én oren aanschouwen? Dan kan je vanaf heden ook terecht bij Audio TV Centrum in Eindhoven. Maak gerust een luisterafspraak. Het gepassioneerde team helpt jou graag verder.

Kan jij niet wachten en wil je graag de gemoedelijke sfeer al eens ‘opsnuiven’ die er heerst? Dan is onderstaande video niet te missen. Klaar om volledig ondergedompeld te worden?

Verkooppunten van het merk lumin