Daar is ie dan: de OnePlus 8T. Een smartphone die ontworpen is voor ultrasnel laden en ultrasmooth scrollen. Maar er is meer, want er zijn toch wel enkele opmerkelijke nieuwigheden die de 8T wel heel uniek maken, hieronder meer daarover.

“Het adembenemende, vloeiende scherm creëert van rand tot rand een adembenemend naadloos landschap. Een lust voor het oog.”

Het klinkt zo goed dat het je betovert. Zo lazen wij op de website van OnePlus, de 8T biedt o.a. ondersteuning voor Dolby Atmos waarmee je ruimtelijke 3D-soundscapes kan ervaren. Films, games of muziek? Met de OnePlus 8T is het aan jou de keuze.

OnePlus 8T

Verder is er dan nog het 120 Hz Fluid Display waarbij het beeld maar liefst 120 keren per seconde wordt refreshed. Perfect dus voor games of gewoon gebruikers die er van houden om zo smooth mogelijk te scrollen. Met een superlage responslatentie gaat het swipen dus nog beter, en misschien wel sneller, dan ooit tevoren.

Met zijn 1100-nit piekhelderheid in combinatie met de A+ rating van DisplayMate, SGS-certificering en zelfs HDR 10+ wordt dit multifunctionele apparaat omgetoverd tot misschien wel een must-have om ook onderweg te genieten van beeld en geluid.

Uiteraard gaat er niets boven een eigen thuisbioscoop met een mooie set high-end luidsprekers in combinatie met een kwalitatieve 4K projector, maar als het echt niet anders kan en de ‘nood’ is het hoogst, dan zou de OnePlus 8T wel een alternatief kunnen bieden.

De smartphone is voorzien van een 4.500 mAh batterij waardoor jij de hele door ongelimiteerd kan scrollen, swipen, bellen, Whatsappen, … De OnePlus 8T is per pre-order verkrijgbaar vanaf 14 oktober voor een adviesprijs van 599 euro (Aquamarine Green en Lunar Silver 8 GB + 128 GB) of 699 euro (Aquamarine Green 12 GB + 256 GB ),  afhankelijk van het gekozen model.