Maak kennis met de TX-RZ70, het nieuwste paradepaardje van Onkyo die volgens de fabrikant garant staat voor geweldige audioprestaties. Met inbegrip van een geluidskwaliteit op studioniveau. Zowel voor liefhebbers van muziek, thuisbioscopen als games. Deze 11.2 (140 Watt per kanaal) AV-receiver slaat nieuwe wegen in om uiteindelijk de ultieme home entertainment-ervaring tot bij jou in de huiskamer te brengen. Klinkt veelbelovend.

De nieuwe Onkyo TX-RZ70 AV-receiver: een vlaggenschipmodel dat garant staat voor geluid van topkwaliteit. Met de HDMI 2.1 aansluiting, 8K/4K resolutie en 40 GPS snelheid is deze receiver de perfecte match voor de nieuwste gaming consoles. Daarnaast bieden de premium 32-bit ESS Sabre DAC’s een ongekende dynamiek. Met inbegrip van een zeer lage vervorming.

De Dirac Live Room Correction Full Bandwidth zorgt standaard voor de beste geluidskwaliteit. Optionele upgrades zijn beschikbaar voor Dirac Live Bass Control. De TX-RZ70 heeft ook geavanceerde muziekstreaming- en connectiviteitsmogelijkheden. Het apparaat werkt met slimme assistenten zoals Amazon Alexa, Hey Google en Siri. Dankzij de Roon Ready-certificering krijg je direct toegang tot je hele bibliotheek met high resolution muziek.

De Klipsch Optimized Mode zorgt voor optimale prestaties met compatibele HiFi speakers. De IMAX Enhanced technologie staat synoniem voor helderder beeld en een meeslepend geluid. Kortom, de Onkyo TX-RZ70 AV-receiver biedt alles wat je nodig hebt voor de ultieme home entertainment-ervaring.

Verkooppunten van het merk onkyo