Nog een tweetal weken en we mogen eindelijk weer naar… een audioshow. Een opluchting voor vele onder jullie, waaronder ook voor onszelf. Eind deze maand opent de organisatie van het Dutch Audio Event de deuren van het Koningshof. Audio Note, Fyne Audio, Kii Audio, Rega, VEDDAN, Technics, …. bijna alle merken die je maar kan indenken zullen te vinden zijn in Veldhoven voor dit grootschalige event dat zal plaats vinden op 30 en 31 oktober 2021.

Een fabrikant die niet te missen zal zijn: Chord Electronics. Deze zal gepresenteerd worden door high-end audio importeur X-Fi. Er zal onder andere gespeeld worden met de Ultima versterkers en de DAVE DAC. Mocht je minder bekend zijn met de ‘Ultima Technology’? In de versterkingswereld is deze technologie echt wel baanbrekend te noemen. Door een volledig nieuw ontwikkelde voeding en versterkerschakeling biedt deze een ongekende kracht met een enorm lage ‘ruisvloer’.

Chord is erin geslaagd om met een superkleine ‘footprint’ een heel goede hifi set te bouwen. Ideaal voor een tweede set op de studeerkamer of perfect als je klein behuisd bent en toch een volwaardige sound wilt. Aldus X-Fi.

Lees ook


Dutch Audio Event 2021Klaar voor het Dutch Audio Event 2021 op 30 en 31 oktober?

 


 

Daarnaast zal er een kleinere set beschikbaar zijn met de Qutest DAC, Anni versterker en Huei phono versterker. Hiermee willen ze laten zien én horen dat high-end niet per definitie gelijk moet zijn aan ‘groot en zwaar’ om toch tot een geweldige klank te komen. Allen uitkijken daarnaar!

Wil jij dit, net zoals ons, voor geen goud van de wereld missen? Bestel dan nu je tickets via dutchaudioevent.nl/tickets voor slechts 12,71 euro. Hiermee krijg je op 30 en/of 31 oktober toegang tot dit ‘Hifi walhalla’. Afspraak op het Dutch Audio Event. Place te be: Locht 117 te Veldhoven. Ready to see, listen & enjoy?

Verkooppunten van het merk chord-electronics