Audio-Life organiseert op zaterdag 14 december een wel heel speciaal event. De winkel zet daarmee hun deuren wagenwijd open voor het grote publiek. In 3 luisterruimtes kan je terecht voor een dag vol muziekgenot. Audio-Life heeft in elke luisterruimte state of the art apparatuur opgesteld, in dit artikel verklappen we jullie wat je in elke luisterruimte mag verwachten.

In de eerste luisterkamer kan je een actieve workshop bijwonen waar alles een beetje draait rond de Harmonix. Er zal ook gebruik gemaakt worden van Airtight en Avantgarde materiaal. De workshop zelf zal in goede banen geleid worden door Ed Doggen van Daluso. Het paradepaartje zal vooral de Harmonix RF808Z million zijn, volgens Audio-Life is dit de ‘dè nieuwe hoeksteen voor iedere gevorderde installatie’. Daarnaast zal ook de ATM 2+ van Airtight en het nieuwe topmodel van Aurender, de A30, te zien en te horen in de eerste luisterruimte.

In de tweede luisterruimte zal vooral de Chord Electronics het uithangbord vormen. Ook zal er gebruik gemaakt worden van de Dave pre amp/DAC en Ultima 2 reference. In deze ruimte zal je ook kunnen genieten van de Sonus Faber Amati, in combinatie met de luchtgelagerde Bergmann draaitafel zorgt dit alweer voor magisch spektakel.

Wil je liever terug wat rust opzoeken? Dat kan in de derde en laatste luisterruimte. Je kan er ondere andere kennis maken met de Mysphere hoofdtelefoon, de opvolger van de AKG K 1000.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde luisterruimte of wil je gewoon de sfeer eens gaan opsnuiven? Dat kan op zaterdag 14 december 2019 bij Audio-Life in Buren. Kom langs, luister en geniet van wat de winkel jullie te bieden heeft. Het is de dag voor kerstmis, dus misschien scoor je nog wel dat perfecte kerstcadeau voor je vrienden, familie, …

Audio-Life belooft je trouwens ook dat er veel lekkers zal zijn, met ‘mooie happen’ en een goed glas.

Datum:
Zaterdag 14 december 2019 van 10 tot 16u

Locatie:
Audio-Life
Hulsterstraat 26a
4116 EZ Buren

Audio-Life

Verkooppunten van het merk harmonix