Ontdek hier de nieuwste generatie R1 wekkerradio van de gekende Britse audiofabrikant Ruark: de R1 Mk4. Het apparaat is voorzien van FM, DAB, DAB+ en zelfs een handige oplaadfunctie om bijvoorbeeld je smartphone op te laden. Handig toch? De eerste versie van de Ruark R1 werd origineel uitgebracht in het jaar 2006. Anno 2020, 14 jaar later, komt het audiobedrijf op de proppen met zijn trotse en waardige opvolger.

Wat gebleven is, is de versterker die speelt in de klasse AB. Maar wat vooral veranderd is ten opzichte van het originele model: het uiterlijk. Zo heeft deze luxe-uitvoering van de R1 aan de voorzijde een houten rooster gekregen en is het OLED-display voorzien van een functie waardoor de helderheid aangepast wordt afhankelijk van het omgevingslicht. Ideaal als je deze multifunctionele wekkerradio wilt gebruiken in een donkere slaapkamer.

“Like the original, the design of R1 Mk4 is simple yet stunning, but we believe even more in-tune with what discerning customers are seeking today.”

Ruark R1 Mk4Naast FM, DAB, DAB+, … etc. is de Ruark R1 Mk4 uitgerust met een bluetooth-ontvanger. Ideaal om je smart device mee te verbinden om vervolgens jouw favoriete muziek af te spelen. Ook de moeite waard om te vermelden is de USB-C poort die gebruikt kan worden om muziek af te spelen of om je apparaat op te laden. Als je er maar niet genoeg van kan krijgen, dan is er nog altijd de analoge 3,5 millimeter jackplug en de hoofdtelefoonaansluiting voor handen.

Aan de bovenzijde vinden we de typische RotoDial knop terug die terug te vinden is op andere apparaten. Optioneel kan je kiezen om een bijhorende afstandbediening te bestellen voor de bediening vanop afstand.

Door de impact van Covid-19 zullen de leveringen van deze nagelnieuwe R1 voor Kerstmis beperkt worden tot een gelimiteerd aantal. Wil je graag tot de eerste behoren die de R1 Mk4 in huis haalt? Surf dan zeker naar de website van Ruark, meld je aan en blijf op de hoogte!

Verkooppunten van het merk ruark