De nieuwe Paradigm Defiance Serie subwoofers leveren een zeer krachtig en uitstekend gedefinieerd laag, mede dankzij de nagenoeg vervormingsvrije en zeer efficiënte versterking. Er zijn maar liefst zes verschillende modellen, van instapniveau tot ultieme prestaties. Met een slimme app-bediening, draadloze opties en het alom geprezen Anthem Room Correction (ARC®) is een krachtige en perfect gebalanceerde laagweergave binnen handbereik.

(Artikel gaat verder na de video)

Defiance X serie: ultieme, compromisloze bas

Alles wordt gemaximaliseerd met de nieuwe X10 / X12 en X15 subwoofers. De kracht is enorm, dankzij robuuste, intern verstevigde kasten en Active Ridge Technology (ART) voor maximale doorlating van de basdriver. Enorme SPL-niveaus worden gekoppeld aan precisieregeling, intense details en verwaarloosbare lage vervorming. Volledig ‘crafted’ in Canada, overtreft de X serie alle subwoofers in hun klasse.

Defiance V serie: alleen prestaties. geen gimmicks

Voor intense bass-prestaties zonder gimmicks, zijn de V8 / V10 en V12 subwoofers van een ongelooflijke waarde. Kleinere afmetingen bevatten enorm veel technologie in een compacte krachtcentrale met een lage frequentie-impact.

Optionele Draadloze Module

Plaats uw subwoofer overal in de kamer, zonder lastige kabels en zonder in te leveren op snelheid of prestaties. De Paradigm Defiance WT Wireless Module (niet beschikbaar op de V8) (afzonderlijk verkrijgbaar) heeft een snelle en duidelijke 2,4 GHz dynamische frequentieselectie met onmiddellijke foutcorrectie en een bereik van ruim 15 meter.

Hoe verder de driver van een subwoofer zich vrij kan bewegen, hoe dieper de bas kan worden gegenereerd. Gepatenteerd ART-driverontwerp vervangt conventionele rolranden om langste driverbeweging mogelijk te maken zonder vervorming of schade. Meer uitwijking resulteert in een gemeten 3DB toename van de output, met een vermindering van 50% in hoorbare vervorming in vergelijking met drivers die worden tegengehouden door standaard rolranden.

Subwoofer Control App

Dankzij de gratis Paradigm Subwoofer Control App, beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten, is de installatie en tuning een peulenschil. De App regelt het volume, laagdoorlaatfilter, fase, diepe bas en nog veel meer vanuit het comfort van de luisterstoel. Kies uit drie vooraf ingestelde luisterinstellingen en een ingebouwde snelkoppeling naar de ARC App.

De in tijdloos zwart uitgevoerde subwoofers zijn vanaf heden leverbaar voor een prijs van:

  • Defiance X15: € 2.099,-
  • Defiance X12: € 1.899,-
  • Defiance X10: € 1.499,-
  • Defiance V12: € 779,-
  • Defiance V12: € 649,-
  • Defiance V8: € 499,-