Na het succes van de samenwerking van vorig jaar lanceren Philips TV en Bowers & Wilkins tijdens IFA 2019 in Berlijn twee nieuwe premium OLED+ modellen: de OLED+934 en OLED+ 984. Al voor de introductie tijdens de elektronicabeurs werd de OLED+984 bekroond met de EISA Best Home Theatre TV 2019 award.

De OLED+934 en OLED+984 zijn beide voorzien van de nieuwste OLED-panelen en de derde generatie P5-processor die de beeldprestaties verder optimaliseert. Dit zorgt voor verbeterde ruisonderdrukking, scherpte, kleuren, contrast en huidtinten voor alle bronnen.

De derde generatie P5 verbetert de Perfect Natural Reality-functie en HDR-prestaties voor zowel HDR10- als HDR10+-bronnen. Tevens vult de processor voor het eerst Dolby Vision-content verder aan.

De OLED+ tv’s zijnvervaardigd met authentieke Europese materialen zoals Kvadrat-doek, glas en metaal.

De beste audio is nu nog beter geworden

De OLED+934 en OLED+984 beschikken over luidsprekersystemen met meerdere drivers. Deze akoestisch geoptimaliseerde drivers zijn fysiek gescheiden in niet-buigzame externe behuizingen, gebouwd op basis van gepatenteerde technologieën van Bowers & Wilkins.

Beide tv’s beschikken over Dolby Atmos-decodering. De OLED+934 is de eerste Philips tv die is uitgerust met Dolby Atmos Elevation-units die zich bevinden op de bovenkant van de luidsprekerbehuizing en naar boven zijn gericht.

OLED+984 –nieuwe klasse van televisie

De OLED+ 984 is vanaf begin september verkrijgbaar als 65″ model

Het Bowers & Wilkins geluidssysteem van de OLED+984 bevindt zich als soundbar onder de tv. Deze opstelling dient als een krachtiger systeem dat groter en breder geluid richting het midden van het scherm stuurt, zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit in de ruimte.

Philips OLED+984

De tv’s zijn onder andere voorzien van Bowers & Wilkins’ Tweeter-on-Top technologie. De Tweeter-on-Top ontkoppelt de tweeter van de grote drivers. Hierdoor zijn hoge frequentieprestaties mogelijk zonder vervaging door kastdiffractie – veroorzaakt door montage van tweeters in grotere kasten.

De hoofdluidspreker bevat drie individuele luidsprekerbehuizingen met poorten, elk voorzien van een 100 mm (4″) mid/bass driver. De tweeters aan het uiteinde van de luidsprekers zorgen voor zeer helder en gedetailleerd geluid. Daarnaast is er ook een subwoofer beschikbaar voor verdere bass-uitbreiding. De OLED+ 984 bechikt tevens over de nieuwste generatie Dolby decoders met Virtual Atmos voor ruimtelijk geluid.

OLED+934 – Dolby Atmos bereikt nieuwe hoogtepunten

De OLED+934 is vanaf begin september verkrijgbaar als 55″- en 65″-model. De tv is voorzien van een aparte luidsprekerbehuizing die als tafelstandaard fungeert. Net als bij de OLED+984 is er ook een optie voor wandmontage.

Philips OLED+934

De luidsprekerbehuizing is bekleed met Kvadrat-materiaal. Verder is de behuizing gemaakt van met glasvezel-versterkte ABS,stevig vastgezet met interne ribsecties om ongewenste resonantie tegen te gaan.

De OLED+934 herkent en ontcijfert automatisch de inhoud van Dolby Atmos voor het allerbeste resultaat. Door de Movie-modus in te schakelen gebruikt de tv ‘up-mixing’ bij niet-Dolby Atmos-inhoud, om oudere inhoud in de hoogte-aandrijving van de tv onder te dompelen.

Philips OLED+934

Verkooppunten van het merk philips