Pioneer DJ heeft de nieuwe VM-speakers onthuld. Dit door een video online te plaatsen waar de verschillende actieve monitorluidsprekers uitgebreid aan bod komen en waar alle kwaliteiten besproken worden. Het betreft een serie die bestaat uit drie varianten: de VM-50, VM-70 en VM-80.

Drie verschillende modellen maar toch allemaal een beetje identiek. Natuurlijk zijn ze alle drie verschillend qua afmetingen en vermogen. Wat ze wel allemaal gemeen hebben, is allereerst de 4 mm dikke aluminium voorplaat die ervoor zorgt dat ongewenste trillingen sterk worden gereduceerd.

Hou jij van extra diepe bassen? Dan zijn deze monitorspeakers echt iets voor jou want ze leveren namelijk een geluidsweergave met zeer diepe en lage frequenties zonder ongewenste trillingen. Natuurlijk worden de midden en hoge tonen niet vergeten. Dankzij de ‘constant directivity horn’ lijkt het net alsof er een zeer grote luisterruimte gecreëerd wordt.

Nog een zeer handige feature van deze luidsprekers is de DSP-instelling. De actieve speakers uit de VM-reeks zijn vlak gestemd zodat je het natuurlijke geluid van de muziek kan horen. Maar door deze DSP-instelling kan je het geluid ook aanpassen naargelang de ruimte. Hierdoor zal het geluid, in elke kamer, geweldig goed klinken.

‘Hongerig’ naar meer? Check zeker eens de site van Pioneer om alles over deze spiksplinternieuwe VM-studiospeakers te ontdekken.