De Pioneer SBX-B30 Speaker Base vervangt de kleine luidsprekers die zijn ingebouwd in moderne flat screen televisies. Deze Speaker Base, ontwikkeld voor consumenten die hun flat screen televisies op een steun plaatsen, functioneert als een voetstuk en wordt via een optische of analoge aansluiting door één kabel op een televisie aangesloten.

“Onze engineers ontwikkelden de SBX-B30 Speaker Base om te voldoen aan de behoeften van eigenaars van flat screen televisies die op zoek zijn naar een voller, rijker geluid tijdens het bekijken van televisie-uitzendingen en films. Ondanks zijn compacte afmetingen zet de unit televisiegeluid adequaat om in een indrukwekkende audio-ervaring,” aldus Ronald De Wilde, PR Manager van Pioneer Benelux. “Twee ingebouwde subwoofers en een houten constructie halen uit de slanke, discrete behuizing een krachtige bas en een indrukwekkend geluid te voorschijn.”

Pioneer SBX-B30 : Stijlvol, ruimte vullend geluid

De slanke en onopvallende Pioneer SBX-B30 past in een lijn van speaker bars. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een houten behuizing voor een betere controle van de luidsprekers en het tegengaan van ongewilde resonantie. Het audiosysteem ondersteunt een gewicht tot 40 kg en wordt stevig ondersteund om doorbuigen te voorkomen, wanneer er een televisie op de unit wordt geplaatst.

Pioneer SBX-B30 : Een verbeterde audio-entertainmentervaring

De Speaker Base is uitgerust met de nodige audio elementen voor het creëren van een realistische home cinema-ervaring. De stevige behuizing bevat twee breedband frontluidsprekers voor een volledig bereik en twee down-firing subwoofers, die goed zijn voor een totaal uitgangsvermogen van 130 W. De luidsprekerbasis levert Dolby Digital en DTS Digital Surround decoding, alsmede drie geluidsmodi, waaronder Surround, Night en Dialogue.

De Pioneer SBX-B30 met ingebouwde draadloze Bluetooth-technologie maakt draadloze muziek-streaming vanaf een smartphone of tablet mogelijk. Muziek-streaming wordt nog opwindender met de speciale Wireless Streaming app van Pioneer. Deze app, die gratis kan worden gedownload uit de App Store of Google Play voor Androids, verhoogt de muziekervaring van de gebruiker door het leveren van een sound-EQ, temporegeling en andere speciale functies.

Voor nog meer gemak kunnen gebruikers de unit leren te reageren op de commando’s in de leermodus via hun eigen afstandsbediening. De Pioneer SBX-B30 vormt dankzij de eenvoudige éénkabelaansluiting (analoog of optisch), de elegante vormgeving en de gebruiksvriendelijkheid een geweldig alternatief voor traditionele soundbars.

Pioneer SBX-B30 : Beschikbaarheid en prijs

Het audiosysteem van de Pioneer SBX-B30 luidsprekerbasis koop je vanaf februari 2015 aan een prijs van €249.

Verkooppunten van het merk pioneer