Exclusief lifestyle-merk Porsche Design en KEF, een van de grondleggers van het Britse high-fidelity-geluid, hebben hun assortiment met Red Dot bekroonde producten uitgebreid met nieuwe slanke Black Editions van de Space One Wireless actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon, Motion One Bluetooth®-oortelefoon en Gravity One Bluetooth®-luidspreker. Deze nieuwe toevoegingen bieden moeiteloos gemak en nieuwe stijlkeuzes voor Hi-Fi-gebruikers die op zoek zijn naar geluid en stijlbewust zijn.

De Space One Wireless Black biedt Bluetooth-connectiviteit, waarmee gebruikers muziek van hoge kwaliteit kunnen beluisteren, gemakkelijker dan ooit. Uitgerust met geavanceerde Active Noise Cancelling (ANC) -technologieën, wordt ongewenste externe ruis buitengesloten met behoud van de Hi-Fi-integriteit van de originele opname.

Het elegante ontwerp van de Space One is zeer verfijnd in zwart met een donker, hoogglans ingelegd Porsche Design-logo op de klep van de oorbeschermer, waardoor een stijlvolle look ontstaat die dagelijks moet worden gedragen. Bluetooth® aptXTM-connectiviteit levert CD-achtig kwaliteitsgeluid, een combinatie van drivers van 40 mm volledig bereik, grote neodymiummagneten van 20 mm en een lichtgewicht CCAW-luidsprekerspoel om een ​​helder, ruimtelijk en dynamisch geluid te garanderen.

Muziek kan tot 30 uur draadloos worden gebruikt wanneer Active Noise Cancellation en Bluetooth is ingeschakeld. Een extra audiokabel met een microfoon is ook voorzien voor zowel het plezier van audio met hoge resolutie als voor continu luisteren zonder batterijvoeding.

Helderheid is altijd van belang, vooral tijdens gesprekken. Clear Voice Capture (CVC) -technologie versterkt de stem, terwijl het omgevingsgeluid wordt onderdrukt, zodat elk woord heel duidelijk klinkt, of dat nu binnen of buiten is.

Porsche Design en KEF introduceren ook de slanke matte Black Editions van de Red Dot Award-winnende Motion One Bluetooth-oortelefoons en de Gravity One Bluetooth-luidspreker. De minimale styling van de Motion One Black Edition-oortelefoons zorgt ervoor dat ze passen bij elke outfit, terwijl de naadloze aluminium behuizing van de Gravity One kwaliteit en finesse uitstraalt. De nieuwe toevoegingen aan het Porsche Design Sound-assortiment bieden veeleisende luisteraars een hoofdtelefoon en een luidspreker die voldoen aan hun vraag naar geluidskwaliteit en hun verlangen naar een elegant, geavanceerd ontwerp.

De prijzen van deze producten:

  • Space One Wireless “Black Edition”: €399,00
  • Motion One “Black Edition”: €249,95
  • Gravity One “Black Edition”: €379,95

Ze zullen beschikbaar zijn vanaf mei 2018.