Wie kent nu niet Poulissen Audio Video Center in Roermond? Bijna iedereen uit het Nederlandse Limburg en ver daarbuiten heeft ooit wel eens gehoord van dit familiebedrijf wat ondertussen al 25 jaar bestaat. Ze beschikken momenteel over een uitgebreid assortiment van HiFi-apparatuur dat zich vooral laat kenmerken door bekende Amerikaanse, Japanse en Franse merken. Maar nu voegen ze daar een Britse fabrikant aan toe: Naim Audio.

Was je dus al eens aan het kijken voor een netwerkspeler of versterker van Naim Audio? Dan kan je vanaf nu ook terecht in de demo ruimtes van Poulissen. Ze bieden een uitgebreid HiFi-assortiment aan dat zich afspeelt in verschillende prijsklassen.

Johan Poulissen is enorm verheugd dat Naim Audio aan hun assortiment wordt toegevoegd. Het is een hoogwaardig merk uit Engeland dat in 1969 werd opgericht door Julian Vereker. Julian besloot het bedrijf te starten omdat hij de kwaliteit van HiFi in die tijd teleurstellend vond. Toen Paul Stephenson hem opvolgde, was de groei van Naim Audio een feit. Na een tijdje besloten ze om de wereld van streaming in te stappen. Vandaag de dag staat Naim Audio dan ook bekend als een veel geprezen audiomerk.

Daarnaast gaat er ook een lang gekoesterde wens in vervulling van Poulissen.

 ‘De apparatuur van NAIM is met zorg ontworpen en er is gedacht aan de kleinste details. De vormgeving is uniek en van een afstand als zodanig herkenbaar. De sound van NAIM is echt onderscheidend ten opzichte van andere merken en dat moet je zelf komen beluisteren’

– Johan Poulissen.

Ook Rowan Dernee van Latham Audio is verheugd omdat ze weten dat de presentatie, het assortiment en de kennis van een hoog niveau zijn. Daarom is Poulissen een uitstekende plek om nieuwe producten van Naim Audio te ontdekken. Hun dealernetwerk is opgezet met de nodige zorg, maar ze zijn er zeker van dat dit alleen maar een verrijking kan zijn.

Bij Poulissen kom je terecht in een aangename sfeer waar je kan genieten van praktisch alle topmerken. Het pand dat zich bevindt in de Schoenmakerstraat en is aan de binnenkant modern opgezet. Het adviesteam begeleidt dagelijks bezoekers met hun keuzes of demonstraties van bepaalde configuraties.

Naim Audio, vanaf nu ook te beluisteren bij Poulissen Audio Video Center. Surf zeker eens naar hun website voor meer informatie.

Poulissen Audio Video Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX ROERMOND
+31 (0) 475 335716

Verkooppunten van het merk naim