Bij Audio-Life in Buren kan je op vrijdag 11 en zaterdag 12 juni terecht voor enkele leuke Private Listening Sessions met in de hoofdrol: Grimm Audio. In een intieme, gezellige en informele setting kan je komen luisteren. Op hoog niveau en met bijzondere componenten. Uiteraard met respect voor de corona maatregelen.

Vol trots organiseren ze deze sfeervolle Private Listening Sessions naar aanleiding van hun nieuwste toevoeging aan hun ‘assortiment’: Grimm Audio. Tijdens deze show pakken ze uit met de veelgeprezen Grimm LS1be en MU1. Een combinatie die garant staat voor een natuurlijke en muzikale beleving, klinkt het.

Audio-Life Grimm Audio

De meesten onder jullie weten het misschien al, maar Audio-Life organiseert al 10 jaar op rij het mooiste audio evenement in de Benelux. Namelijk het Dutch Audio event in Veldhoven.

“Al jaren loop ik de zalen in om alle apparatuur die door verschillende importeurs ten gehore wordt gebracht zelf ook even te beluisteren.”

De zaal van Grimm Audio was voor mij een van de ruimtes waar ik altijd de muziek in werd getrokken en altijd langer bleef hangen dan ik me op die drukke dagen eigenlijk kon permitteren. We zijn dan ook ongelofelijk trots en dankbaar dat we dit merk kunnen toevoegen aan ons pakket. Aldus Audio-Life.

Ze voegen er ook nog aan toe dat ze door de jaren heen veel beurzen bezochten en dus ook heel veel audio apparatuur hebben gehoord. Maar deze combinatie heeft een live-beleving die ze eigenlijk alleen kennen van de aller allerbeste buizen apparatuur of het concertgebouw zelf.

Ben jij benieuwd? Dan nodigt Audio-Life jou van harte uit om naar deze setup te komen luisteren. Al dan niet met subwoofers. Je kan kiezen uit onderstaande tijdslots:

  • Vrijdag 11 juni: 11:15 – 12:15 uur, 12:15 – 13:15 uur, 14:15 – 15:15 uur, 15:15- 16:15 uur.
  • Zaterdag 12 juni: 11:15 – 12:15 uur, 12:15 – 13:15 uur, 14:15 – 15:15 uur.

Wil jij dit zeker niet missen? Stuur dan een mailtje naar info@audio-life.nl. Afspraak in de Hulsterstraat 26a, 4116 EZ Buren.

Verkooppunten van het merk grimm-audio