Het Zwitsere Revox brengt een nieuwe platenspeler uit. De Studiomaster T700. Dankzij hun jarenlange ervaring en know how hebben ze dit apparaat gecreëerd.

In 1956 rolde hun eerste platenspeler van de band. In de jaren daaropvolgend werd hun succes alleen maar groter en groter doordat hun aanbod van draaitafels alleen maar groeide. Tot op de dag van vandaag is het audiobedrijf nog altijd bezig om draaitafels op de markt te brengen met nieuwe technologieën.

REVOX STUDIOMASTER T700Dat alles heeft hen gebracht tot de Studiomaster T700-platenspeler. Kenmerkend is hun elegante en tijdloze design gecombineerd met hoogwaardige materialen. Revox wil daarmee vooral muziekfanaten laten genieten van een audiofiele muziekervaring.

De T700 is compatibel met verschillende producten: de Joy S119, Joy S120, M-serie , Evolution, Emotion, Exception en hun eerdere B-serie. Je kan de platenspeler ook gemakkelijk integreren in het multiroom en multi-user systeem van Revox. Dit allemaal wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde phonoversterker.

Een goede synchronisatie is ook mogelijk dankzij de riemaandrijving en het hoge draaiplateau ontworpen met een plateaulager. De toonarmlift maakt ook gebruik van hydraulische mechanica zodat het nog gemakkelijker wordt om de toonarm te bedienen. Dankzij het koolstofvezel materiaal is de toonarmbuis erg licht maar toch sterk. Dit zorgt voor een toonarmresonantie tussen de 12 en 14 Hz.

STUDIOMASTER T700

De bediening van de Revox Studiomaster T700 is ook bijzonder eenvoudig dankzij de aanraaksensoren met achtergrondverlichting. Er is zelfs een speciale functie waarmee je het apparaat kan kalibreren.

Er is nog Geen informatie bekend wat betreft de prijs- of leveringsinformatie. Voor meer informatie, hou zeker de website van Revox in het oog.

Verkooppunten van het merk revox