Inderdaad: ook het welbekende merk Russel K tekent present voor de New Music Hifi en home theater high-end show 2021 in Brussel die doorgaat op zaterdag 27 en zondag 28 november. Aankomend weekend zal er dus weer een heus ‘muzikaal spektakel’ plaatsvinden waar jij kan bij zijn. Naar goede gewoonte is ook Frank van Very Fine Solutions weer aanwezig met heel wat leuke ‘dingen’ van Russel K die jouw oor hoogstwaarschijnlijk weten te imponeren…

We gaan jullie niet langer meer in spanning laten wachten: de Red 120Se luidsprekers van Russell K maken hun (blijde) intrede tijdens deze mooie audiobeurs. Een echte primeur op de show die jij vermoedelijk niet wil missen. Het ‘Red 120Se model’ werd eerder al voorgesteld op de UK Audio Show 2021, maar nu wordt het officieus gepresteerd in Hôtel Courtyard – Marriott. Meer bepaald op de tweede verdieping in kamer 206 door Very Fine Solutions. De Red 120Se is een opvolger van hun befaamde Red 120 speakers.

Maar hoe verbeter je nu een luidspreker die eerder al werd omschreven met termen als snel, gecontroleerd en natuurlijk? Een vraag waar de gepassioneerde ontwerpers van Russel K zich over hebben gebogen. Met hun trademark ‘Designed and manufactured in England’ zijn ze erin geslaagd om de prestaties van de Red 120 naar een nóg hoger niveau te tillen.

Lees ook


Video: Met Music Unites wil Very Fine Solutions mensen samenbrengen die één gemeenschappelijke noemer hebben namelijk muziek

 


 

De nieuwe Red 120 Special Edition creëert een geluidsbeeld waarbij zelfs de kleinste nuances en details in muziek mooi tot uiting komen. Hierbij staat dynamiek centraal in combinatie met een natuurlijke klank.

“The new 120 Special edition shows exemplary coherence and delivers even more true-to-life dynamic nuance and detail. It’s vivid and highly engaging and because it delivers more micro-detail you hear the true relationship between musical events and their time-base.”

Kort door de bocht kunnen we stellen dat er, met de komst van de Red 120Se, op technisch vlak een aantal nieuwigheden zijn zoals bijvoorbeeld een nieuwe tweeter en cross over. Op de show zullen deze dan ook uitgebreid toegelicht worden.

Maar daar stopt het niet want ook Russell Kauffman zal van de partij zijn. En er is meer want hij zal je onder andere een kijk geven achter de schermen. Waar luistert hij nu precies naar wanneer hij luidsprekers maakt? En hoe worden deze speakers ontwikkeld? Dát en nog veel zal je allemaal kunnen ontdekken.

Demo’s die werden verzorgd door Frank van Very Fine Solutions tijdens vorige edities van de New Music Show werden absoluut gesmaakt door de aanwezigen. Was jij hierbij? Dan kan je gerust ook tijdens deze aankomende editie van 2021 eens halt houden in ruimte 206 om weer ‘muzikaal’ verwend te worden.

Was jij hier nog niet (eerder) geweest? Ook geen probleem. Spring gerust eens binnen en laat je volledig onderdompelen door het mooiste van Russel K, in combinatie met de ARES versterker en Yatrus direct drive draaitafel van Thrax. Afspraak op zaterdag zaterdag 27 en/of zondag 28 november in ruimte 206 van Hôtel Courtyard in Brussel voor de New Music Show 2021.

Verkooppunten van het merk russell-k