Samsung zal op CES zijn nieuwe UBD-M9500 UHD blu-ray speler laten zien. Deze biedt audio in hoge kwaliteit en beeld in Ultra HD.

De Samsung UBD-M9500 zal de vorige generatie blu-ray spelers opvolgen. Samen met de H7 speaker en MS750 soundbar vormen ze een nieuwe line-up die nieuwe technologiën gebruikt om de performance van Samsung-toestellen nog beter te maken. Daarom komt de M9500, net zoals de H7, met UHQ audio. De audiochip zorgt ervoor dat alle muziek automatisch wordt geüpscaled naar 32-bit kwaliteit, zowel met als zonder kabels. Verder zal Samsung nog gebruikmaken van zijn splinternieuwe Distortion Cancelling. Deze verminderd vervormingen door eerst de speakerbeweging te voorspellen, om ze daarna te kunnen controleren.

Ook kan je de afstandsbediening van je Samsung-tv gebruiken, mocht deze een Samsung Smart Remote in huis hebben. Verder kan je ook nog discreet films kijken dankzij de Private Mode. Daarmee verbindt je de blu-ray-speler met je draadloze hoofdtelefoons. Verder kan je ook streamen via Bluetooth en mogelijk ook via Wi-Fi. Die laatste zal je in staat stellen om films via je smartphone te kijken. Verder komt de Samsung UBD-M9500 met ondersteuning voor Dolby Atmos, DTS:X en HDR. Meer informatie komen er tijdens CES, de techbeurs die van 5 tot 8 januari doorgaat in Las Vegas.

Verkooppunten van het merk samsung