Sennheiser, dat de meesten onder ons wel kennen van de hoofdtelefoons, was haar aanbod al aan het uitbreiden met haar Sennheiser Ambeo soundbar, maar zet die trend nu nog verder door een nieuwe Ambeo-oplossing voor in auto’s uit te brengen in samenwerking met het Amerikaanse Karma Automotive.

Het audiosysteem is gebaseerd op de microfoon- en luidsprekertechnologie van Sennheiser zelf en3D-audio-expertise. Op de Moneterey Car Week in Californië zal volgende week het nieuwe audiosysteem voorgesteld worden in de nieuwe 2020 Karma Revero GT-bolide van Karma zelf.

Het audiosysteem dat getoond zal worden, bestaat uit een multikanaal luidsprekeropstelling, die verdeeld zal worden over twee hoofdlagen en een subwoofer. Ook de hoofdsteunen van de stoelen worden met ingebouwde luidsprekers uitgerust voor een optimale ervaring in de wagen.

Sennheiser Ambeo

Om optimaal te genieten van de muziek is geen speciale 3D-audiobron nodig, het Ambeo-upmix-algoritme zorgt hiervoor. Dankzij het bedieningspaneel dat grafisch heel gebruiksvriendelijk oogt, kunnen audiobronnen en geluidsniveaus worden gewijzigd naar eigen wens.

Verkooppunten van het merk sennheiser