Sennheiser breidt hun 600 serie verder uit die al jarenlang de referentie is voor audiofiele hoofdtelefoons. De vernieuwde HD 660 wordt gelanceerd: ontdek de HD 660S2. De fabrikant reageert op de feedback van de HiFi-community door een hoofdtelefoon te creëren die in staat is om een ​​succesvol evenwicht te vinden tussen detail en een nauwkeurige frequentierespons. De hoofdtelefoon biedt een geweldige beleving dankzij de verbeterde sub-bas tuning, waardoor een dynamische impact en emotie wordt toegevoegd aan de favoriete opnames van een luisteraar. De vernieuwde akoestische eigenschappen zorgen ervoor dat je je favoriete muziek kan herontdekken.

Sennheiser HD 660S2

Onze nieuwe Sennheiser HD 660S2 biedt luisteraars wat ze het meest verlangen van de voorganger van deze hoofdtelefoon. Dat zegt Jermo Koehnke, Sennheiser Audiophile Product Manager.

“Met ongeëvenaarde precisie en kracht en een nieuwe gevoeligheid over alle frequenties heen, zullen luisteraars details horen die ze nog nooit eerder hebben gehoord, vooral aan het lagere eind van het frequentiespectrum.”

Een geliefde klassieker verbeteren en tegelijkertijd zijn sterkste kenmerken bewaren: dat was de uitdaging, vooral bij het lagere eind van de frequentiegrafiek. De warme baskarakteristieken van de HD 660S2 gaan perfect samen met zijn zijdezachte hoge tonen en zijn typische aanwezigheid van zang, waardoor het timbre en het karakter van elk instrument beter uitkomt.

Sennheiser HD 660S2Over het volledige frequentiespectrum levert de HD 660S2 een verfijnde luisterervaring dankzij de verbeterde transducer-luchtstroom en een verfijnde stemspoel. Van donderende, aanzwellende pauken tot pompende EDM-beats: zelfs de meest kritische audiofielen zullen de diepte en nuance van lage frequentie passages waarnemen, die een dramatische flair toevoegen aan elk muziekgenre. Luisteraars worden daarmee verwend met een diepere, helderdere bas zonder het uitvoerige detail op te hoeven offeren waarvoor de serie bekendstaat.

De algehele ervaring is zachter en warmer dan die van de originele HD 660S. De algemene impedantie komt overeen met die van de HD 600 en HD 650, bij een audiofiel-vriendelijke 300 Ohm, voor een pittige dynamiek en een indrukwekkend lage vervorming.

De HD 660S2 is ontworpen in Duitsland en vervaardigd in de geavanceerde productiefaciliteit van Sennheiser. Het blijft trouw aan de nadruk op kwaliteit en functionaliteit. Dit wordt gerealiseerd, onder andere door het gebruik van materialen die een bijdrage leveren aan de HiFi ervaring.

De HD 660S2 is zo veelzijdig dat hij zowel op vintage klassiekers als moderne oplossingen kan worden aangesloten en wordt geleverd met twee 1,8 m lange kabels die door de gebruiker losgekoppeld kunnen worden en die respectievelijk eindigen op een 6,3 mm (1/4-inch) single-ended stereo- en een 4,4 mm balanced stereo-jackaansluiting. Een 6,3 mm naar 3,5 mm (1/8-inch) adapter is inbegrepen.

​De Sennheiser HD 660S2 is ondertussen al beschikbaar voor pre-order. Vanaf 21 februari 2023 is deze telg officieel te koop. De adviesverkoopprijs bedraagt 599 euro.

Verkooppunten van het merk sennheiser