De Sennheiser Momentum zijn draadloze in-ears die met elkaar verbonden zijn via een nekband. Hiernaast worden ook nieuwe draadloze over-ears.

Het nieuws van CES stopt niet, zelfs dagen na de conventie. Op het evenement kondigde Sennheiser namelijk een nieuw model in-ears aan. De Sennheiser Momentum verbindt de oortjes via een nekband zodat je ze zeker niet kwijt kan raken. Je kan de oortjes verbinden via bluetooth aptX en kunnen zelfs verbinden met twee toestellen tegelijkertijd.  Verder heeft de Sennheiser Momentum nog een geïntegreerde microfoon voor telefoongesprekken en een afstandsbediening om de playback te controleren. De Momentum komt pas later dit jaar op de markt, wanneer liet Sennheiser vooralsnog niet weten. Wel hebben ze al een prijskaartje van €200 gekregen,

De Momentum in-ears zijn echter niet de enige hoofdtelefoons die Sennheiser bekendmaakte tijdens CES. Het merk liet ook twee draadloze over-ears zien: de HD4.50BTNC en de HD4.40BT. De twee hoofdtelefoons zijn beiden gesloten modellen en hebben een batterij die 25 uur meegaat. De actieve noise cancelling van de HD4.50 zorgt er wel voor dat je maar 19 uur kan luisteren. De HD4.40 kost net evenveel als de Momentum, €200. Het ander model kreeg echter nog geen prijs toegewezen, maar komt wel al uit in februari.

Verkooppunten van het merk sennheiser