Shinola heeft nieuwe in-ears uitgebracht: Monitors. Via bluetooth kan je zo genieten van je muziek. 

Shinola Monitors

De twee oordopjes worden met elkaar verbonden via een soort verbindingskabel met een nekband en een afstandbediening. Fysiek verbinden met een mobiel toestel hoeft dan weer niet. Om van muziek te kunnen genieten, beschikken de in-ears over Bluetooth aptX, aptX HD en AAC.

De behuizing van de in-ears is roestvrij staal. Deze zijn voorzien van een 8,5 mm Beryllium Dynamic Driver. Een microfoontje in de afstandsbediening (die zich bevindt in de verbindingskabel tussen de twee in-ears), zorgen ervoor dat handsfree bellen mogelijk wordt. Het bereik van de frequentie is 10 Hz tot 20 kHz en de impedantie is 16,5 Ohm.

Aangezien deze hoofdtelefoon draadloos is, moet deze natuurlijk ook tussendoor worden opgeladen. Wanneer de hoofdtelefoon is opgeladen, gaat ze zo’n 12 uur mee. Dat opladen gebeurt via een USB-C-kabel. Een USB-A naar USB-C-kabel wordt meegeleverd met de Monitors, samen met een reistasje, oordopjes van memoryfoam in de maat M en siliconen dopjes in de maten S, M en L. De bluetooth in-ear Monitors zijn verkrijgbaar in het zwart en in het zilver.