Shinola uit Detroit is een samenwerking aangegaan met Barefoot Sound, een producent van professionele audio-opnamemonitoren, om hun eerste boekenplankluidsprekersysteem met Bluetooth te ontwerpen. 

Barefoot Sound en het Shinola Audio-team hebben de Shinola Bookshelf Speakers volledig opnieuw ontworpen. “We konden geen betere partner bedenken om onze boekenplank speakers opnieuw mee te lanceren”, zei Shinola’s CEO, Tom Lewand. “Thomas Barefoot’s knowhow en reputatie in de pro-audiowereld trouwden met onze toewijding aan kwaliteit en ons ontwerp ethos heeft een prachtig luidsprekersysteem opgeleverd. We zijn zo trots op wat Barefoot en ons audioteam hebben gecreëerd en kunnen niet wachten totdat onze klanten het horen. ”

“Werken met Shinola was een geweldige ervaring”, zegt Barefoot Sound-oprichter Thomas Barefoot. “Ik ben opgegroeid in Pittsburgh, wat vergelijkbaar rijk-tot-roest verhaal had als Detroit. Amerikaanse banen creëren tijdens het bouwen van ongelooflijke producten is de missie van Barefoot Sound. Ik ben erg enthousiast over deze samenwerking en breng geluid op studioniveau naar een breder publiek met deze nieuwe boekenplankluidspreker. ”

De boekenplankluidsprekers zijn geassembleerd en getest in Portland, Oregon in de Barefoot Sound-fabriek en zijn uitgerust met Bluetooth-functionaliteit voor het streamen van audiobronnen, veelzijdige connectiviteit, waaronder RCA, Aux, S/PDIF of USB en een verwijderbaar magnetisch rooster.

Ze zullen verkrijgbaar zijn in het zwart en in een natuurlijke eikenfinish, de Shinola Bookshelf-luidsprekers worden op 12 juli gelanceerd en worden verkocht voor $ 1.500 per paar.