Of voluit: de Shure AONIC FREE True Wireless Sound Isolating Earphones. Inderdaad, een hele mond vol. Maar wat maken deze nagelnieuwe in-ears nu zo uniek? Naast natuurlijk een slank en ergonomisch design, wordt er gesproken over groots geluid in een klein formaat. Inclusief eenvoudige ‘fingertip controls’ voor een naadloze luisterervaring. En dat tot wel 20 uur lang. Maar er is nog iets veel specialer aan deze earbuds. Benieuwd wat?

Shure is voor het ontwerp van hun AONIC FREE in-ears een collaboratie gestart met Jacob Collier. Een gerenommeerde Britse artiest die ondertussen al heel wat Grammy Awards in de wacht mocht slepen. Voor wie dit nu specifiek ontworpen is? Dat maakt de productpagina meteen duidelijk: voor iedereen die zelf muziek maakt of erop beweegt.

“True wireless freedom that fits in your pocket.”

Volgens Jacob Collier is Shure zijn favoriete meest favoriete merk. Zo kreeg hij op zijn 11e verjaardag bijvoorbeeld een SM58-zangmicrofoon. En die trend heeft zich verder gezet want ook in zijn studio of tijdens live optredens vertrouwt hij op de apparatuur van Shure.

Deze ‘muzikale metgezel’, die eenvoudig in je oren past, is perfect voor overal. Dit model biedt je draadloze vrijheid, ongeacht waar je ook bent. En dat in zakformaat. Nieuwsgierig naar het filmpje dat Shure maakte om de lancering kracht bij te zetten? Je bekijkt ‘m hier:

Door het zorgvuldig uitgekiende ontwerp worden de meeste omgevingsgeluiden tot een absoluut minimum beperkt. Met dank aan onder andere de instelbare noise cancellation. Ben je op een drukke plaats zoals bijvoorbeeld een treinstation? Dan kan je rekenen op de ingebouwde ‘environment mode’.

De AONIC FREE in-ears van Shure zijn vanaf heden beschikbaar in een fraaie grijze of rode afwerking voor een adviesprijs van afgerond 200 euro.

Verkooppunten van het merk shure