Ben je net als wij grote fan van smart speakers en/of Sonos? Dan heb je zeker al gehoord van de nieuwe Sonos One. Dit weekend kan je exclusief kennis maken met deze nieuweling bij Heyman Reference.

Komende zaterdag 14 november kan je van 14 uur tot 17 uur bij Heyman Reference in Temse kennis maken met de gloednieuwe Sonos One met voice control. De One is een voortzetting van de Sonos Play:1. Dit compacte model heeft rondom veel lof geoogst, dus de verwachtingen voor de Sonos One liggen hoog. Het nieuwe model heeft twee bijkomende klasse D-versterkers en custom made drivers. Die drivers zijn technologisch gezien erg hoogstaand, en feilloos afgestemd op de baanbrekende akoestische vormgeving van de One. Streamen wordt nu dus nog leuker met deze luidspreker, want er is ondersteuning voor meer dan veertig services zoals Spotify, Deezer, Napster, Qobuz en Tidal.

Speciaal voor deze gelegenheid zal Birger Hillaert Sonos vertegenwoordigen en de Sonos One met alle kunde demonstreren. Hij staat u graag te woord bij al uw vragen.

Als u na deze demonstratie als een blok valt voor de nieuwste speaker van Sonos, dan heeft u geluk. Tijdens deze demonamiddag kan u de Sonos One bestellen en laten leveren, enkel en alleen bij Heyman Reference. De rest van de wereld moet wachten tot januari.